Καιρός: Καταιγίδα τώρα σε πολλές περιοχές της Αττικής

18:00 11/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία Αθηνά επέστρεψε και δείχνει τα δόντια της σε πολλές περιοχές της Αττικής όπου βρίσκονται σε εξέλιξη ισχυρές καταιγίδες. Αυτή την ώρα χτυπά με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα νότια και δυτικά προάστια με τους ουρανούς να έχουν ανοίξει για τα καλά. 

Εχει σκοτεινιάσει μάλιστα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να εξαπλώνονται σε όλη την Αττική και πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Ισχυρή καταιγίδα πλήττει και το κέντρο της Αθήνας

Οι

ισχυρές καταιγίδες συνοδεύονται από κεραυνούς και δυνατούς ανέμους και ήταν κάτι το οποίο είχαν προβλέψει μετεωρολόγοι τόσο για την Αττική όσο και για την Εύβοια.

Οπως αναφέρει η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται έως απόψε το βράδυ, κατά κύριο λόγο, σε Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Παράλληλα πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική και το Βόρειο Αιγαίο. Ισχυρά φαινόμενα αναμένονται τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια.

To άρθρο Καιρός: Καταιγίδα τώρα σε πολλές περιοχές της Αττικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα