Γκάλης και Γιούλη Ιωαννίδη κλαίνε αγκαλιασμένοι για τον θάνατο του «Ξανθού» - «Θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός»

23:38 6/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη, τον σπουδαίο «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ είπαν εκατοντάδες άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, οδηγήθηκε στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, το γήπεδο που γνώρισε στιγμές δόξας.

Τα τρόπαια ψηλά στον ουρανό. Το χειροκρότημα του κόσμου ακούγεται απ’ άκρη σ’ άκρη της Θεσσαλονίκης.

Απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης του. Όλοι λυγίζουν. Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Χάνεται στην αγκαλιά της απαρηγόρητης συζύγου του «Ξανθού». Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή του Γιάννη Ιωαννίδη, η Γιούλα, βρίσκει μια στιγμή παρηγοριάς στα λόγια που της ψιθύρισε ο Νίκος Γκάλης.

Σύμφωνα με το MEGA, μόλις ο Νίκος Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, έψαξε να βρει την Γιούλα Ιωαννίδη. Εκείνη μόλις τον είδε άνοιξε την αγκαλιά της και ξέσπασαν και οι δυο σε κλάμματα.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε στον Γκάλη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το MEGA.

Και ο Νίκος Γκάλης της απάντησε: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

To άρθρο Γκάλης και Γιούλη Ιωαννίδη κλαίνε αγκαλιασμένοι για τον θάνατο του «Ξανθού» - «Θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα