Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ιεράπετρα - Κάηκαν καλλιέργειες, παραμένει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο

16:41 19/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα Σάββατο (19.8.2023) στην Ιεράπετρα, με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο ενώ έχουν σηκωθεί και εναέρια μέσα για να συνδράμουν στην κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Ανατολή της Ιεράπετρας κοντά σε ένα ποτάμι και πλησίασε θερμοκήπια ενώ έκαψε γεωργικές καλλιέργειες.

Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς και, σύμφωνα πάντα με το cretapost.gr, οι δυνάμεις αυξάνονταν διαρκώς. Παράλληλα, πέταξαν και

2 ελικόπτερα και έκαναν ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 18:00 του Σαββάτου και στο σημείο παραμένει ισχυρή δύναμη με 30 πυροσβέστες, 9 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος για να τη σβήσουν εντελώς.

Άμεσα οριοθετήθηκε η #πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλόγεροι Λασιθίου. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 9 οχήματα ενώ επιχείρησαν 2 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 19, 2023

To άρθρο Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ιεράπετρα - Κάηκαν καλλιέργειες, παραμένει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Ιεράπετρα – Καίγονται,fotia, ierapetra – kaigontai