Επίθεση από σκύλο δέχτηκε 6χρονος στα Γιαννιτσά και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Ιπποκράτειο

13:43 3/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Στιγμές τρόμου βίωσε την περασμένη Παρασκευή (29/2) ένα 6χρονο αγοράκι στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών καθώς δέχθηκε άγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ενώ περπατούσε στο δρόμο.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο 6χρονος είχε βγει βόλτα με το παππού και τη γιαγιά του στον οικισμό των Γιαννιτσών, όταν συνάντησαν τον αδέσποτο σκύλο. Ο ανήλικος χάιδεψε τον σκύλο και όταν γύρισε να φύγει, ο σκύλος του επιτέθηκε.

Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν άμεσα στο Ιπποκράτειο

Θεσσαλονίκης με τραύματα στο κεφάλι, ενώ χρειάστηκε να  προχωρήσει και σε επέμβαση για την αποκατάστασή τους.

«Το σκυλί είναι αδέσποτο, είχε εγκαταληφθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Δεν έγινε καμία ενέργεια από το παιδί απέναντι στο σκυλί. Το τετράποδο επιτέθηκε στο παιδί άνευ λόγου και του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι υπό τη μορφή επικίνδυνης σωματικής βλάβης η οποία υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ληφθεί και ως θανατηφόρα σωματική βλάβη. Η υγεία του παιδιού εξελίσσεται ομαλά παρά τις σφοδρές εγκεφαλικές κακώσεις. Το σκυλί βρίσκεται σε καθεστώς απομόνωσης βάση του νόμου», ανάφερε στο Newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουτούλας.

Σημειώνεται ότι ο 6χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: Thesstoday.gr

To άρθρο Επίθεση από σκύλο δέχτηκε 6χρονος στα Γιαννιτσά και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Ιπποκράτειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, 6χρονος, Γιαννιτσά, Ιπποκράτειο,epithesi, 6chronos, giannitsa, ippokrateio