Κυριακή Γρίβα εγκυμοσύνη: Η αποκάλυψη του πατέρα για την άτυχη 28χρονη

Νέα στοιχεία που δείχνουν τον γολγοθά που βίωνε η 28χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του πρώην συντρόφου, είχε μείνει έγκυος πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο φέρεται να απέβαλε από τα χτυπήματα που της είχε καταφέρει ο 39χρονος τότε σύντροφος της. Η νεαρή

γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανόν να είχε κακοποιηθεί ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της κοπέλας θα γίνει αύριο Πέμπτη. Η νέα γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όχι μόνο για την αγριότητα της αλλά και για το γεγονός ότι έγινε σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έχει προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση αλλά και διενέργεια ΕΔΕ για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών του Α.Τ. Αύριο Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο 39χρονος δολοφόνος της νεαρής γυναίκας που κρατείται στο Ψυχιατρικό ίδρυμα στο Δαφνί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή Γρίβα, 28χρονη,kyriaki griva, 28chroni