Άρης – ΠΑΟΚ: Αποστολή με Φετφατζίδη, Ροζ και Μάνου Γκαρθία από τον Άκη Μάντζιο

19:07 6/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”, για την 17η αγωνιστική στη Super League (07.01 / 19:30).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα και επτά ακόμη.

Απ’ την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τόσο τον Ροζ, όσο και τον Φετφατζίδη. Στα ευχάριστα είναι ότι σχεδόν μετά από ένα χρόνο επέστρεψε σε αποστολή ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (25 Ιανουαρίου).

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρδο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Η αποστολή του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.https://t.co/NLmBcpFlgH pic.twitter.com/w0v0RZPLdG

ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) January 6, 2024

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Αποστολή με Φετφατζίδη, Ροζ και Μάνου Γκαρθία από τον Άκη Μάντζιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – ΠΑΟΚ, Αποστολή, Φετφατζίδη Ροζ, Μάνου Γκαρθία, Άκη Μάντζιο,aris – paok, apostoli, fetfatzidi roz, manou gkarthia, aki mantzio