United Cup: Ήττα για την Ελλάδα από τη Χιλή – Έχασαν στο διπλό Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη

08:43 2/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν με 2-1 σετ (7-6, 3-6, 6-10) από τους Ντανιέλα Σεγκουέλ και Μπάριος Βέρα και η Ελλάδα ξεκίνησε με το… αριστερό το United Cup στην Αυστραλία, αφού η Χιλή επικράτησε με συνολικό σκορ 2-1.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη μοναδική νίκη για την Ελλάδα,

με το επιβλητικό 2-0 (6-0, 6-1) επί της Ντανιέλα Σεγκουέλ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Χιλή στο United Cup, για να ακολουθήσουν δύο ήττες.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης “πάλεψε” μέχρι τέλους στο μονό των ανδρών, αλλά “λύγισε” με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 7-5) από τον Νίκολας Τζάρι και ετσι η “μονομαχία” Ελλάδας – Χιλής κρίθηκε στο διπλό.

Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχασαν οριακά το πρώτο σετ, ισοφάρισαν στη συνέχεια με πολύ καλύτερη εμφάνιση, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο σούπερ τάι μπρέικ. Σεγκουέλ και Βέρα πήραν τη νίκη για τη Χιλή και η Ελλάδα χρειάζεται πια το 3-0 επί του Καναδά για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση ή συνδυασμό αποτελεσμάτων σε νίκη 2-1.

Η κατάταξη στον όμιλο του United Cup

Χιλή 1-1 (3-3 σετ)Καναδάς 1-0 (2-1)Ελλάδα 0-1 (1-2)

To άρθρο United Cup: Ήττα για την Ελλάδα από τη Χιλή – Έχασαν στο διπλό Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
United Cup, Ήττα, Ελλάδα, Χιλή – Έχασαν, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη,United Cup, itta, ellada, chili – echasan, stefanos tsitsipas, maria sakkari