Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης ο πρώτος υποψήφιος μετά το ατομικό αγώνισμα ασυλίας

09:08 20/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Κάθε μέρα που περνάει, το Survivor All Star πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον τελικό του. Χθες (19.06.2023) οι παίκτες αγωνίστηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει και να προστατεύεται από την ψηφοφορία.

Οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star αλλά ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που διατήρησε μέχρι τέλος της ζωές του, επικρατώντας στον… «τελικό» του Ηλία Μπόγδανου.

Πριν

από τον ατομικό αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του Survivor All Star ότι ο νικητής, αν το ήθελε, θα μπορούσε να «απορρίψει» την ασυλία και να συμμετάσχει κι εκείνος στην ψηφοφορία.

Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλλα Ανδρεάδου, Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκος Μπάρτζης οδηγήθηκαν για πρώτη φορά ατομικά στην κάλπη, ώστε να εκλέξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Και η επιλογή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν εκείνη του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος ψηφίστηκε από 3 συμπαίκτες του. Δυο ψήφους πήρε ο Βασάλος και από μια οι Μπόγδανος, Ανδρεάδου και Ιωαννίδης.

 

 

 

«Βάσει στρατηγικής αυτό έβλεπα κι εγώ. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

Survivor All Star: Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης ο πρώτος υποψήφιος μετά το ατομικό αγώνισμα ασυλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Νίκος Μπάρτζης,Survivor All Star, nikos bartzis