Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

09:33 10/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα spoilers για τον παίκτη που θα αποχωρούσε από το Survivor All Star επιβεβαιώθηκαν. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν εκείνος που εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί να μην μπήκε από την αρχή στο Survivor All Star αλλά και στο διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα, δεν τα κατάφερε.

Πέρα από τη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου, με την οποία δεν τα πήγαιναν καλά ούτε στο προηγούμενο Survivor,

ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν κατάφερε να τα πάει καλά με… κανέναν.

Ακόμη και λίγο πριν την αποχώρησή του έκανε τους πάντες «μπαρούτι» όταν έβαλε τα πόδια του εκεί όπου είναι ο πάγος και τα μπουκάλια νερού της ομάδα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα τον χαρακτήρισε «πουθενά».

  

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν υποψήφιος μαζί με τον Κρις Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο, από την Κόκκινη ομάδα.

Αλλά ο κόσμος αποφάσισε αυτό που ήθελαν πολλοί από τους Μπλε: να φύγει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλος. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιώ και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

  

Επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα