Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιτίθεται στον Τζέιμς Καφετζή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή την «καρφώνει»

00:22 20/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου με τους Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι τρεις «παλιού» του Survivor βρίσκονται σε μια συνεχή κόντρα.

Η κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή στο Συμβούλιο μετά την πρώτη ασυλία του Survivor δεν… κόπασε, με την παίκτρια των Διασήμων να δίνει συνέχεια

σε προσωπικό της cue και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παίρνει θέση υπέρ του συμπαίκτη της.

«Δυστυχώς για εσένα υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω μου ζωή μάλλον δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα για 3η φορά στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας έχει έρθει εδώ για έναν στόχο.

Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, γιατί έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες.

Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μείνεις όσο περίμενες», συνέχισε η παίκτρια των Κόκκινων του Survivor.

«Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης αγωνιστικά όπως ο Φάνης, μπορούσες να μου πεις ό,τι θέλεις για αυτό το θέμα, που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο.

Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω μου ζωή, ούτε για την αγωνιστικότητά μου», συμπλήρωσε με έντονο ύφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

  

Ο Τζέιμς Καφετζής επέμεινε από την πλευρά του ότι δεν έκανε αναφορά στην έξω ζωή της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, πήρε θέση υπέρ του συμπαίκτη της.

«Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ο Τζέιμς δεν είπε τίποτα για την έξω ζωή της Ασημίνας, δεν το ανέφερε καν πρώτος. Οπότε ήταν άστοχο το σχόλιο της Ασημίνας.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάμερες και τα έχουν γράψει όλα», είπε.

To άρθρο Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιτίθεται στον Τζέιμς Καφετζή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή την «καρφώνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα