Champions League LIVE: «Δυναμίτης» από Ντε Μπρόινε και 1-1 μέσα στο Μπερναμπέου

21:50 9/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ψάχνοντας το προβάδισμα για τον τελικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Champions League.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «μερέγκες» θέλουν να πάρουν

προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία και θα έχουν ως οδηγός τους το περσινό ματς των δυο ομάδων στη Μαδρίτη (ήταν το ματς που τους έδωσε μια επική πρόκριση).

Οι «πολίτες» από την πλευρά του εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει σε θέση οδηγού, για την πρόκριση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης (θα προσπαθήσουν να προκριθούν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκή διασυλλογικής διοργάνωσης).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Οι Μαδριλένοι για να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά χρειάστηκε να αποκλείσουν με σχετική ευκολία ακόμη δύο ομάδες της Premier League και συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Στον δρόμο τους προς την τετράδα του Champions League, οι «πολίτες» χρειάστηκε να περάσουν από τα γερμανικά εμπόδια της Λειψίας και της Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Champions League ολοκληρώνονται την Τετάρτη (09.05) με το ντέρμπι, Μίλαν – Ίντερ.

To άρθρο Champions League LIVE: «Δυναμίτης» από Ντε Μπρόινε και 1-1 μέσα στο Μπερναμπέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League LIVE, Πρώτη, Champions League,Champions League LIVE, proti, Champions League