Ζουρνατσίδης: «Πιστεύουμε στη πρόκριση, αλλά έχουμε δύσκολη αποστολή»

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας της νέας σεζόν, ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στον προημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα 90 χρόνια του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό είπε:

«Το Κύπελλο έχει την ιδιαιτερότητα να είναι μία διοργάνωση που ξεκινά πολύ νωρίς και μάλιστα με ένα και μόνο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα ουσιαστικά της σεζόν και αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ότι μπορούν να σημειωθούν εκπλήξεις, να υπάρξουν αποτελέσματα που δεν είναι ορθολογικά. Μέσα από αυτό το πρίσμα θεωρούμε ότι έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, αλλά δεν παύουμε να πιστεύουμε. Για να κατακτήσεις έναν τίτλο όπως είναι το Κύπελλο, πρέπει να κερδίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ είπε: «Είναι πολύ νωρίς όμως για να ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό. Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία και αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι το παιχνίδι της Παρασκευής, αυτή η μεγάλη και ανοικτή γιορτή που έχουμε για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εκεί είναι συγκεντρωμένη η προσοχή μας, σε αυτό το τεράστιο event και θέλουμε κι εμείς ως οργανωτές, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα