Ζητά επιστροφή Μπιλλή ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος συνεχίζει τη μεταγραφική του «επέλαση», καθώς μετά την επιστροφή του Νίκου Μπάρλου και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του και τον Σωτήρη Μπιλλή. Ο 20χρονος φόργουορντ, που αποτελεί «προϊόν» των υποδομών των «κυανέρυθρων», έχει ήδη πρόταση στα χέρια του, ώστε να επιστρέψει στην «Πλατεία».

Μετά τον εθελούσιο υποβιβασμό του Ιστορικού στη Β' Εθνική το προηγούμενο καλοκαίρι,

αρκετοί ελπιδοφόροι του παίκτες ξεκίνησαν για άλλες πολιτείες. Ένας εξ αυτών, ήταν ο Μπιλλής, ο οποίος μετακόμισε στη Ρόδο για λογαριασμό του Κολοσσού, και αποτέλεσε μία ακόμη καλή λύση στα χέρια του Άρη Λυκογιάννη για τη θέση «3». Τώρα, όμως, η ομάδα που τον «μεγάλωσε» μπασκετικά, τον καλεί να επιστρέψει, ώστε να συμμετέχει κι αυτός στην προσπάθεια εκπλήρωσης του ονείρου επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή, ο Μπιλλής προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ Β' Κατηγορίας με την Εθνικής Νέων Ανδρών, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να δώσει την απάντησή του στον Πανιώνιο, ο οποίος δίνει «μάχη» με τον Κολοσσό για να τον φέρει εκ νέου στις τάξεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα