Ζήσης:«Δεν βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Νίκος Ζήσης εξήγησε γιατί η Μπάμπεργκ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ ευχήθηκε οι ελληνικές ομάδες να προκριθούν στο Final Four της Εuroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αρχικά ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του. «Δεν ήταν τίποτα, απλά ένα χτύπημα στο σαγόνι. Νομίζαμε πως θα μπορούσα να παίξω χωρίς ράμματα. Ευτυχώς ήταν ο γιατρός του Παναθηναϊκού

και μου έκανε ράμματα. Και πέρσι με τον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ είχα δεχθεί ένα χτύπημα από τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) νομίζω, ενώ και στο παιχνίδι του α' γύρου χτύπησα με τον Σίνγκλετον», ανέφερε ο Νίκος Ζήσης, ενώ στη συνέχεια μίλησε για:

Τον λόγο που ήρθε αυτή η ήττα για την ομάδα του: «Πιστεύω πως γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να πάμε το παιχνίδι στις τελευταίες κατοχές. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Αυτό που ένιωσα είναι ότι δεν βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πήγε την μπάλα στον Μπουρούση, όπου ήξεραν πως έχουμε ένα μειονέκτημα και με κάποιες ενέργειες του Τζέιμς πήρε τη νίκη»

Επίσης σχολίασε τις ήττες της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό: «Στο Μπάμπεργκ είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο κάναμε πολλά λάθη απειρίας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά φορές χάνουμε τον έλεγχο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αυτή την περίοδο δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τους σουτέρ του. Μας χτύπησαν με τον Γιάννη (σ.σ. Μπουρούση) κι έχουν πολύ ταλέντο. Είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή και χρειάζονται χρόνο».

Για την πεποίθηση του αν οι αιώνιοι μπορούν να φτάσουν στο Final Four: «Μακάρι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός θα είναι στο πλεονέκτημα και ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ. Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολο να χάσουν με πλεονέκτημα έδρας, αλλά στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα