Βόβορας: «Χρειάζεται προσοχή σε Τεόντοσιτς-Ντε Κολό»

Ο Γιώργος Βόβορας,ο οποίος θα κάτσει στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21/10, 20:00) μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε δηλώσεις και στάθηκε στο «καυτό» δίδυμο των Τεόντοσιτς-Ντε Κολό, αλλά και στην χημεία των Ρώσων.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί,

γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είναι η πιο επιθετική ομάδα στην Ευρωλίγκα αλλά το σημαντικό σημείο πιστεύω ότι είναι η αμυντική μας προσέγγιση στο παιχνίδι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχε πρόβλημα με το ριμπάουντ. Είναι κάτι που συζητήσαμε με τα παιδιά, το είδαμε πολύ στο βίντεο και σίγουρα είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες, έχουνε παίξει στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια αντίδραση. Στην ενέργεια που θα βγάλουμε, στις μικρές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

Για τους γκαρντ της ΤΣΣΚΑ είπε: «Είναι ενδεχομένως το πιο καυτό δίδυμο στην Ευρώπη. Έχουμε ετοιμάσει ένα πλάνο αλλά χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα