Το στοίχημα της Πέμπτης

Από τα… μακρυνάρια των προηγούμενων ημερών περνάμε σε μια «φτωχή» τετράδα σήμερα, αλλά με την λαμπερή Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακός – Εφές για ξεκίνημα και το 1,33 του άσου κρίνεται… αψυχολόγητο. Ναι, σούπερ ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, αλλά εκεί ο αντίπαλος ήταν προβληματικός. Η Εφές είναι γεμάτη και ο Περάσοβιτς έχει βάλει ήδη την ταυτότητά του. Ναι, φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά όχι για τέτοιον περίπατο. Ανοίγουμε λίγο το χάντικαπ

στους 8,5 πόντους και παίρνουμε το διπλό του 1,67.

Μπάμπεργκ – Ούνικς και οι Γερμανοί σωστότατα δίνονται φαβορί και σε καλή τιμή το 1,40. Τον ποντάρουμε αυτόν τον άσο, είναι καλοδουλεμένη η ομάδα του Τρινκιέρι και αποκτά διαρκώς μεγαλύτερη στόφα νικητή.

Μακάμπι – Ρεάλ σε απρόβλεπτο ματς με σωστό φαβορί τη Ρεάλ. Οι Ισραηλινοί έπαιξαν πάνω από το αναμενόμενο, δεδομένων των προβλημάτων, στο Μιλάνο αλλά η Ρεάλ είναι άλλο ανέκδοτο. Σωστό κι εδώ το διπλό του 1,57, σωστό και το άθροισμα των 175, 5 πόντων αλλά πολύ μεγάλο νούμερο για να ασχοληθούμε.

Φινάλε με Νταρουσάφακα – Μιλάνο και έναν ακόμα πιθανό άσο της βραδιάς. Δεν είναι βέβαια και για 1,38 ακόμα οι Τούρκοι, ίσως πιο αξιόπιστο είναι το άντερ 155,5 με την Νταρουσάφακα να παίζει μέχρι τώρα στους 60-65 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα