«Βόμβα» Σκιαθίτη στην Νίκαια!

Την τελευταία μόλις εβδομάδα, ο Άρης Νικαίας έχει προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές, οι οποίες τον ισχυροποιούν σε σπουδαίο βαθμό, εν όψει της επόμενης σεζόν που θα τον βρει στο δεύτερο όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής. Η πέμπτη, όμως, είναι αυτή που αναμένεται να τον «εκτοξεύσει» και ασφαλώς ο λόγος γίνεται για τον Μάριο Σκιαθίτη, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στις τάξεις της εν λόγω ομάδας.

Ο Έλληνας σουτέρ, ήταν από τους «ακρογωνιαίους

λίθους» του Άρη, στη σεζόν που κατάφερε να πάρει την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, ως πρωταθλητής του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Αμέσως μετά, αποχώρησε από την Νίκαια με προορισμό το Μαρούσι, όπου συμμετείχε καταλυτικά σε άλλη μία αποστολή ανόδου, με την ομάδα του Κώστα Κεραμιδά να προβιβάζεται στη Β' Εθνική. Η στιγμή της επιστροφής, όμως, έχει φτάσει για τον Σκιαθίτη.

Η διοίκηση του συλλόγου, άλλωστε, είχε αφήσει ανοικτή την «πόρτα» για τον ίδιο, περιμένοντας να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο δεδομένο. Κάτι τέτοιο, αναμένεται να γίνει πραγματικότητα, αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν κινηθεί σε εξαιρετικό κλίμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σκιαθίτης θα είναι εκ νέου παίκτης του Άρη Νικαίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα