Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το «χρυσό» παιδί του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σήμερα σε μία κίνηση η οποία δεν τον ισχυροποιεί μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Η διοίκηση των «πρασίνων» προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μέχρι το 2024 και αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός φόργουορντ θα παραμείνει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Η ιστοσελίδα «solobasket.com» αναφέρεται μέσα από ένα άρθρο της στον ταλαντούχο και πολύ ελπιδοφόρο Έλληνα

παίκτη και στην οικονομική συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ώστε να επιτευχθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική ιστοσελίδα ο Χαραλαμπόπουλος θα λάβει στο βάθος της οκταετίας συνολικά το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο buy out για οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Όμως το σημαντικό σημείο στο νέο συμβόλαιο του παίκτη είναι το buy out για τον μαγικό κόσμο του NBA το οποίο υπάρχει, ώστε αν θελήσει ο νεαρός φόργουορντ να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του.

Πάντως το σημαντικότερο κομμάτι της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν κάνει κινήσεις που θα τον δυναμώσουν για μία ή δύο χρονιές, αλλά στο μακρινό μέλλον. Μπορεί οι προσθήκες των Μπουρούση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Ρίβερς να εντυπωσιάζουν και να βάζουν τους «πράσινους» ξανά στον δρόμο των final four, όμως η συμφωνία με τον Χαραλαμπόπουλο μπορεί στο μέλλον να κάνει τη διαφορά για τον «εξάστερο».

Έτσι και αλλιώς όλοι στην οικογένεια και στον οργανισμό του Παναθηναϊκού θέλουν να δουν μετά τους τεράστιους Αλβέρτη και Διαμαντίδη κάποιον Έλληνα παίκτη να ηγείται των «πρασίνων» και να φέρει και πάλι τεράστιες επιτυχίες.

Πλέον το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν ο Χαραλαμπόπουλος μπορεί να γίνει ο παίκτης που όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει και αν θα καταφέρει να τρυπήσει το «ταβάνι» των δυνατοτήτων του.

Δείτε μερικά highlights της καριέρας του:

Keywords
Τυχαία Θέματα