Β΄ Νότος: Οι κορυφαίοι

Παρακάτω, σάς παρουσιάζουμε, τους, κατά την γνώμη μας, κορυφαίους της 16ης αγωνιστικής για τον 1ο Ομιλο της Β' Εθνικής... 1. Μιχάλης Πολυτάρχου (Περιστέρι)
Φρότνισε να κρίνει από πολύ νωρίς την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακός ο πολύπειρος γκαρντ, ενώ βέβαια σε μια αάλλη αναμέτρηση ξεχώρισε εξίσου ως ασόδυο και ο Ντίνος Φακοπουλίδης (Παπάγου), για ακόμη μια φορά, προσφέροντας τα πάντα εναντίον του Κρόνου. 2. Τόλης Πάντσιος (Ιωνικός)Δίνει το κάτι παραπάνω στα τελευταία ματς για τους Νικαιώτες ο γκαρντ ο οποίος μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για κάθε άμυνα γι' αυτό και αξιοποιείται στο έπακρο
από τον κόουτς Γούναρη, όπως συνέβη και κόντρα στον Πανερυθραϊκό. 3. Παύλος Ξύδας (Μαρούσι)Λίρα εκατό σχεδόν σε κάθε αγώνα για τους «κιτρινόμαυρους« ο περιφερειακός τους, με τον κόουτς Κεραμιδά μνα έχει την ευχέρεια να μπορεί να τον εμπιστεύεται ακόμη κι όταν η μπάλα... καίει, όπως με την ΑΕΝΚ σε ένα εκρηκτικό από κάθε άποψη ντέρμπι βοερείων προαστίων. 4. Διονύσης Μουστόπουλος (Μανδραϊκός)Τοποθετούμε σε μια από τις θέσεις των ψηλών τον άσο της ομάδας των κόουτς Μπεκέ-Στρατικόπουλου, που έδωσε εκ νέου πολλές λύσεις, αυτή την φορά απέναντι στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Σε πιο ελαφρύ σχήμα μπορεί να παίξει ως 4άρι φυσικά και ο συμπαίκτης του, η παλιά καραβάνα, ο Νίκος Κούρτης, που διέπρεψε επίσης στο συγκεκριμένο ματς. 5. Γιάννης Κακιούζης (Παπάγου)Και πώς θα μπόρούσε να απουσιάζει από την βασική/αρχική πεντάδα η κολώνα των «στρατηγών». Ο ηγέτης της ομάδας του «σαλούν» ήταν εξαιρετικός και με αντίπαλο τον Κρόνο. Προπονητής: Μάνος Μανουσέλης (Πρωτέας Βούλας)Ο κόουτς της ομάδας των νοτίων προαστίων κράτησε τις ισορροπίες στο σύνολο, όποτε χρειάστηκε, σε έμνα ντέρμπι λεπτοερειών με τον Τρίτωνα στου Στρέφη.
Keywords
Τυχαία Θέματα