Στοίχημα: Φαβορί στο «σπίτι» του ο ΠΑΟ

Δευτέρα (30/01) σήμερα και το στοιχηματικό μας κουπόνι μπορεί να μοιάζει «φτωχό» σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο υπάρχει ένα ματς όπου θα μας καθηλώνει πάντα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 21:00 και αυτό είναι και το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Παναθηναϊκός

και Ολυμπιακός διασταυρώνουν, λοιπόν, απόψε τα «ξίφη» τους, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Αυτός ο μήνας ήταν πολύ έντονος για τις δυο ομάδες, καθώς έδωσαν πολλά και κρίσιμα ματς για την Euroleague, ενώ η σημερινή είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους μέσα στον Ιανουάριο.

Την πρώτη φορά οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν για την Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 77-69 και να αποκτούν το απόλυτο πλεονέκτημα σε κάθε πιθανή ισοβαθμία, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε με 67-77 στο ΣΕΦ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, παίρνοντας την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-1, προέρχονται από την οριακή επικράτηση με 69-72 επί του Προμηθέα και στη σημερινή αναμέτρηση θέλουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, ώστε να τον «πιάσουν» στην κορυφή. Θέλουν επίσης τη νίκη για να «ξεπλύνουν» λίγη από τη ντροπή των συνεχόμενων ηττών που είχαν γνωρίσει, και μέσα στο «σπίτι» τους δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να το καταφέρουν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας αήττητος (14-0), προέρχεται από την πολύ άνετη επικράτηση με 85-62 επί του Κόροιβου και αν καταφέρει να περάσει επιτυχημένα και από το ΟΑΚΑ, δεν αποκλείεται να τελειώσει τη σεζόν μονάχα με νίκες. Οι φιλοξενούμενοι στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν τη νίκη αρχικώς για να «κλειδώσουν» την πρωτιά και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ και αφετέρου για να πάρουν μια μίνι εκδίκηση για τον χαμένο ημιτελικό προ δυο εβδομάδων. Φήμες κάνουν λόγο για απουσία των Πρίντεζη, Λοτζέσκι, Μάντζαρη και Γιανγκ, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως είναι φήμες, καθώς ο Ολυμπιακός είχε κάνει το ίδιο «τέχνασμα» και πριν από λίγο καιρό με τον Σπανούλη, ώστε να αποδιοργανώσει τον Πασκουάλ. Αν όντως λείψουν αυτοί οι τέσσερις ή έστω κάποιοι από αυτούς, οι «κόκκινοι» αναμένεται να συναντήσουν σοβαρά προβλήματα, ωστόσο το καλό για αυτούς είναι πως έχουν το «μαξιλαράκι» της διαφοράς των 25 πόντων από το πρώτο παιχνίδι.

Περιμένουμε έναν πολύ σοβαρό και ώριμο Παναθηναϊκό, βρήκε τα «κουμπιά» του Ολυμπιακού στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι και εντός έδρας αναμένεται ακόμη καλύτερος. Οι φιλοξενούμενοι είτε έχουν είτε δεν έχουν απουσίες θα δυσκολευτούν να κάνουν τα γνωστά τους ξεσπάσματα, έτσι θα επιλέξουμε την έδρα με -4.5 πόντους.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Δευτέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα