Β' Εθνική (Βορράς): Ο νομός Καστοριάς κρίνει την κορυφή...

Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο και στον όμιλο του Βορρά, με τον πρωτοπόρο Αίολο Αστακού να επιθυμεί να φτάσει το ρεκόρ του στο 15/15, ταξιδεύοντας στο νομό Καστοριάς ώστε να αντιμετωπίσει το πολύ δυνατό στην έδρα του Άργος Ορεστικό, το οποίο αποτελεί την μοναδική ομάδα (εκτός Αίολου), που νίκησε τον πρώτο γύρο την ΑΕ Λάρισας. Και οι Λαρισαίοι από την πλευρά τους έχουν δύσκολο έργο, καθώς αγωνίζονται στον ίδιο νομό, με την Καστοριά,

η οποία πριν την εντός έδρας ήττα από τον Ερμή Λαγκαδά, μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Την επιστροφή στις νίκες θέλει και ο ΓΣ Λάρισας ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης την «απελπισμένη» για νίκες, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, ενώ την ευκαιρία να πιάσει στην έκτη θέση το Αγρίνιο έχει το Στρατώνι, φιλοξενώντας το στην Αρναία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη έχει 8-0 στην έδρα της, και 0-6 εκτός.

Με ενδιαφέρον αναμένεται ένας ακόμα «τελικός» για τους Τιτάνες, οι οποίοι υποδέχονται στο κλειστό του Παλαμά τον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος αν δεν προσέξει, δεν αποκλείεται να μπλέξει σε περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή του. Το πρόγραμμα κλείνει με τα δυο τοπικά ντέρμπι, δηλαδή αυτό του Πολύγυρου με την Ανατόλια, και του Ιωνικού Ιωνίας με την Ευκαρπία, που κάθε αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα - 2ος Όμιλος

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Πιερικός Αρχέλαος Θεοδώρου-Κοϊμτζόγλου (Κουσαϊτης)

Άργους Ορ. 17.00 Άργος Ορ.-Αίολος Αστακού Φακίτσας-Γερακίνης (Βόντζας)

Αρναίας 13.00 Στρατώνι-Αγρίνιο Λόρτος-Τζιβελεκίδου (Δροσόπουλος)

Νεάπολης Λάρ. 17.00 ΓΣΛ 1928-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης Παπαγερίδης-Ντούρας (Σταμάτης)

Καστοριάς 17.00 Καστοριά –ΑΕΛ Δεληγιαννίδης-Τζίμα (Μερτζάνης)

Ιωνίας Διαβατών 17.00 Ιωνικός Ιωνίας-Ευκαρπία Τσιρτσιμάλης-Σιταρίδης (Τζιοπάνος)

Πολυγύρου 17.00 Πολύγυρος-Ανατόλια Καλογερόπουλος Λ-Ζαχαρής (Βαφείδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα