«Παράδειγμα προς μίμηση η Κύμη»

Την Κύμη συνεχάρη για την άψογη φιλοξενία της η διοίκηση του Προμηθέα Πατρών,, τονίζοντας πως οι Ευβοιώτες κοσμούν το χώρο του μπάσκετ και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Οι Πατρινοί, οι οποίοι έφυγαν με το "διπλό" από την Κύμη, επικρατώντας με 77-67 επί της ομάδας του κόουτς Μπρατσιάκου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τη διοίκηση των Ευβοιωτών για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στο ματς του δευτέρου γύρου.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ συγχαίρει το Γ.Σ. Κύμης για την εξαιρετική μπασκετική ατμόσφαιρα, που επικράτησε σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο και την εν γένει άψογη συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου και δηλώνει πως τέτοιες ομάδες κοσμούν το χώρο του μπάσκετ και πρέπει ν’ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Επίσης, ευχαριστεί την ομάδα του Γ.Σ. Κύμης, και προσωπικά τους Γιάννη και Αλέξανδρο Θεοδώρου, για την ζεστή και θερμή φιλοξενία τους και υπόσχεται να την ανταποδώσει στην Πάτρα. Ευχόμαστε στο Γ.Σ. Κύμης, που αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης και σωστής λειτουργίας αθλητικού συλλόγου, καλή επιτυχία στη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα