Β ΕΣΚΑ Γυναικών: Η απάντηση της Δάφνης Δαφνίου

Άμεση ήταν η απάντηση της δοίκησης της Δάφνης Δαφνίου στην απόφαση της πλειονότητας των αθλητριών της ομάδας να μην κατεβούν στους επομένους 6 αγωνες της σεζόν.(Διαβάστε εδώ)

Η διοικούντες του συλλόγου έκαναν λόγο για έκαναν λόγο για ανυπόστατους και κακόβουλους ισχυρισμούς -ως προς τη δικαιολογία που χρησιμοποίησαν οι παίκτριες για τον τραυματισμό συναθλήτριάς τους- και επιφυλάχτηκαν για κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι σε κάθε πράξη που ζημιώνει το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με έκπληξη

διαβάσαμε δημοσίευση ανακοίνωσης αθλητριών σε ενημερωτικά sites όσο αφορά στο γυναικείο τμήμα του Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου, και την αποχή από τις δραστηριότητες του τμήματος έξι αθλητριών. Ο ισχυρισμός για κοινοποίηση της αναφερόμενης ανακοίνωσης στη διοίκηση είναι ψευδής διότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί έως τώρα. Όσο αφορά στον τραυματισμό αθλήτριας και τη στάση του συλλόγου από 11/03/2016 σχετικό αίτημά της δεν έχει απαντηθεί από τη διοίκηση, και έτσι κάθε ισχυρισμός για «αδιαφορία» είναι ανυπόστατος και κακόβουλος.

Όσο αφορά στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος, σε καμία περίπτωση αποφάσεις του Δ.Σ δεν υποδεικνύονται από τους αθλητές, αλλά με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου. Γνωρίζουμε τους λόγους αλλά και τους υποκινητές αυτής της συμπεριφοράς απέναντι στο σύλλογο και επιφυλασσόμαστε να αποκαλύψουμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή τη κίνηση που ζημιώνει τον σύλλογο και επιβουλεύεται το μέλλον των αθλητών του. Οφείλουμε να προστατέψουμε το όνομα και την ιστορία της Δάφνης, και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι σε κάθε πράξη που ζημιώνει τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα