Τζήμας: «Δεν είμαι ο Μεσσίας»

Έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Δούκα είναι ο Γιάννης Τζήμας, ο οποίος όμως τόνισε πως δε διαθέτει κάποιο «ραβδάκι». Ο Έλληνας τεχνικός, εξέφρασε την εκτίμησή του για τον προκάτοχό του, Σάββα Συμεωνίδη, χαρακτηρίζοντας την ομάδα των Βορείων προαστίων ως πρόκληση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Ζερβό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Έρχομαι σε μια ομάδα όπου πρέπει να ευχαριστήσω τον Σάββα Συμεωνίδη κι όλα τα παιδιά και τους συνεργάτες

του που παραμένουν. Ξέρω πως παραλαμβάνω μια ομάδα καλά δουλεμένη και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ο "Μεσσίας" που θα τα αλλάξω όλα. Ήρθα για να δουλέψουμε. Κάποια πράγματα γίνονται συνειδητά και είμαστε εδώ για κάποιους λόγους, με τις δικές μας αρχές, την δική μας φιλοσοφία σε ένα ιδανικό περιβάλλον».

«Δεν είναι η φιλοσοφία μου να αναλαμβάνω ομάδες στα μέσα της σεζόν, αλλά ο Δούκας ήταν μία πρόκληση. Ήταν μία πρόκληση οι εγκαταστάσεις, το project που υπάρχει και ειλικρινά το λέω και δεν θέλω να κολακεύσω κανέναν, το ρόστερ που διαθέτει. Τους περισσότερους τους ξέρω, αρκετούς τους ήθελα να τους πάρω στις ομάδες μου και σαν αντίπαλοι τα λέγαμε... Άρα θα προσπαθήσουμε, μέσα από την σκληρή δουλειά να πάρουμε κάτι καλύτερο από τον καθένα, πάντα με βάση το καλό της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα