Ανακοινώθηκε ο Τζήμας

Προπονητής του Δούκα, θα είναι στο εξής ο Γιάννης Τζήμας. Μετά την ήττα από τον Αμύντα στην 9η αγωνιστική της Α2, οι εξελίξεις ήταν άμεσες, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει αρχικά τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάββα Συμεωνίδη και ύστερα την πρόσληψη του έτερου Έλληνα τεχνικού, ο οποίος πριν από λίγο μόλις καιρό είχε αποχωρήσει από τον Φάρο Κερατσινίου.

Η ανακοίνωση για τον κόουτς Συμεωνίδη:

«Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει τη λύση

της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη.

Στο χρονικό διάστημα παρουσίας του στην ομάδα, ο κ. Συμεωνίδης επιτέλεσε σημαντικό έργο και η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται "καλή επιτυχία" στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Η ανακοίνωση για τον κόουτς Τζήμα:

«Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Τζήμα. Ο έμπειρος προπονητής θεωρείται από τους κορυφαίους στην Α2 ενώ κατέχει το ρεκόρ ανόδων στην Α1 με πέντε διαφορετικές ομάδες.

Γεννημένος στη Λάρισα στις 26 Ιουλίου του 1967, διακρίθηκε ως παίκτης του Γυμναστικού Λάρισας, ενώ ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα το 1998 ως assistant coach στον ΓΣ Λάρισας. Τη σεζόν 2000 - 01 ανέλαβε πρώτος προπονητής στον ΓΣΛ, ενώ στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο της Ολύμπιας Λάρισας (2001-03) και πάλι του Γυμναστικού (2004-06), ΑΣ Τρικάλων (2006-08), Αίολου Τρικάλων (2011-13) και ΕΚ Καβάλας(2013-15). Στους πέντε τελευταίους σταθμούς της καριέρας του είχε ισάριθμες ανόδους από την Α2 στην Α1 κατηγορία, ενώ το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία το πραγματοποίησε το 2002 με την Ολύμπια Λάρισας, ενώ εργάστηκε στην Α1 και τη σεζόν 2005-06, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Πιλαφίδη στον ΓΣΛ.

Την περσινή σεζόν (2015-16), ήταν προπονητής στη Καβάλα στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ το καλοκαίρι του 2016 ανέλαβε τον Φάρο Κερατσινίου από τον οποίο αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Γιάννης Τζήμας ανέλαβε ήδη τα νέα του καθήκοντα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση - γνωριμία με τους "μπλε"».

Keywords
Τυχαία Θέματα