Τόμιτς: «Να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ»

Στην καλή συγκυρία που υπάρχει για τον ίδιο τη δεδομένη στιγμή πρέπει να «πατήσει» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς. Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν την εκτός έδρας νίκη με την Μπασκόνια, εξαίροντας τους Έρικ Γκριν και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σίγουρα ο Παπαπέτρου έκανε φοβερές φάσεις στην άμυνα. Δεν έχει σημασία ότι έβαλε μόνο 5 πόντους, ήταν καταπληκτικός σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Εμείς βάλαμε αρκετά εύκολα

καλάθια, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δημιουργήσαμε από το πικ εν ρολ. Όταν έπρεπε να παίξουμε άμυνα στο τέλος, πραγματικά παίξαμε εξαιρετική άμυνα και πήραμε τη νίκη».

Για τον Ερικ Γκριν: «Πήρε μεγάλα σουτ, τα έβαλε και αυτός ο παίκτης έτσι είναι και πιστεύω θα το δείξει και στη συνέχεια».

Για την τρότη συνεχόμενη νίκη: «Εμείς αυτό που κρατάμε είναι πως έχουμε καλό μομέντουμ και πρέπει να το συνεχίσουμε και να έχουμε διάρκεια. Αυτό θέλουμε και στα 30 παιχνίδια. Να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση και σε φόρμα. Το θέμα είναι πως ο Πρίντεζης δεν έβαλε σε 18 λεπτά ούτε πόντο, αλλά έπαιξαν άλλοι. Αυτό είναι το ζητούμενο, να έχεις 12 έτοιμους παίκτες. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό έγινε απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα