Το ξέσπασμα του Διαμαντόπουλου (pic)

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το ξεκαθάρισμα που έγινε στη υπόθεση τιμωρίας του, με τον Παπάγου να φτάνει σε σημαντική νίκη στον Άγιο Δημήτριο με αντίπαλο τον Κρόνο (77-71). Ο ίδιος θέλησε να πάρει θέση μέσω του facebook για την υπόθεση, και όπως θα διαβάσετε παρακάτω ήταν ιδιαίτερα επικριτικός:

Αναλυτικά:

"Τώρα που «μίλησε» η Δικαιοσύνη, ήρθε η ώρα να μιλήσω και εγώ γιατί μέχρι σήμερα μόνο ψίθυροι ακούγονται γύρω από την υποτιθέμενη « ποινή» μου.. Στις 22 Δεκεμβρίου συνεδρίασε

το Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ, στο οποίο συμμετέχει ο Πανιώνιος με εξέχον στέλεχος του, και μου επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού έξι μηνών από τα καθήκοντα μου ως προπονητή των Sharks για όσα υποτιθέμενα φοβερά και τρομερά έγιναν σε αγώνα γης Δ’ΕΣΚΑΝΑ!! Μέχρι εκεί θα ήταν όλα «καλά» αν δεν συνέβαιναν τα παρακάτω: Παραμονή του αγώνα του Παπάγου με τον Πανιώνιο για τη Β’Εθνική διάφοροι φίλοι από το χώρο με ενημερώνουν ότι το στέλεχος του πανιωνίου που συμμετέχει στο Δ.Σ της ΕΣΚΑΝΑ διαρρέει ότι δεν έχω δικαίωμα να αγωνιστώ γιατί είμαι τιμωρημένος!! Τότε ανακαλύπτω ότι η ποινή που μου επεβλήθη από την ΕΣΚΑΝΑ ενώ επικαλείται το συγκεκριμένο άρθρο του Κανονισμού που μου απαγορεύει να κοουτσάρω τελείως αυθαίρετα μου επιβάλει απαγόρευση εισόδου 6 ΜΗΝΩΝ στους αγωνιστικού χώρους προκειμένου, όπως νόμιζαν και όπως για ενάμιση μήνα κατάφεραν κάποια εμπαθή και ημιμαθή πρόσωπα, να μου κόψουν το μπάσκετ και να στερήσουν τον Παπάγο από τη βοήθεια μου. Τότε κατάλαβα το καλά οργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα κατά της «ζωής» μου που είναι το μπάσκετ αλλά και του συλλόγου που αγωνίζομαι. Ήθελα να ήξερα αν ντρέπεται ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ που έπαιρνε τηλέφωνα τους αντιπάλους του Παπάγου για να κάνουν ένσταση εις βάρος μου. Αν αισθάνονται ντροπή εκεί στο Πανιώνιο που έπαιρναν τηλέφωνο για τον ίδιο σκοπό ακόμα και ομάδες με τις οποίες θα παίξουν την άνοδο(τόση εμπάθεια και βλακεία;).
Τελικά το σχέδιο τους κατέρρευσε γιατί εκτός από θράσος και εμπάθεια χρειάζεται και μυαλό. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ ακυρώνει στο σύνολο την ποινή της ΕΣΚΑΝΑ ως μη στηριζόμενη σε ΚΑΝΕΝΑ νόμο ενώ λέει ότι μια τιμωρία που μπορεί να σου επιβληθεί με κάποια ιδιότητα σε μια ομάδα ΔΕΝ μπορεί να επηρεάσει άλλη ιδιότητα που έχεις σε άλλη ομάδα και άλλο Πρωτάθλημα. Στα τόσα χρόνια που παίζω δεν περίμενα ποτέ να μου στήσουν τέτοια ιστορία εις βάρος της προσωπικής μου επιβίωσης. Ευτυχώς η ΑΔΙΚΙΑ και η ΑΛΗΤΕΙΑ δεν συγχωρείται και πάντα κάπου στο μέλλον ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου Παναγιώτη Κανελλόπουλο και τον Πρόεδρο του Παπάγου και Δικηγόρο Τάσο Καϊμάκη για την υποστήριξη. Η ομάδα μας έδωσε την απάντηση της μεσα στο γηπεδο σήμερα όπως κάνει πάντα Κ οχι υπόγεια...."

Keywords
Τυχαία Θέματα