Το βάρος στον… Λάμπε

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τη φόρμα του, κυρίως στην Ευρωλίγκα με τις νίκες που έχει κάνει. Ήταν κάτι αναμενόμενο (για τους παίκτες κυρίως), όπως είχε δηλώσει παλαιότερα (μετά την ήττα με τη Σιένα) και ο Στράτος Περπέρογλου. Οι δύσκολες αναμετρήσεις όμως δεν έχουν τελειώσει για την ομάδα του Πειραιά…

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ετοιμάζεται για τον αγώνα με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ στο κλειστό του ΣΕΦ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους", καθώς η ισπανική ομάδα είναι μία από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στη χώρα της (έχει αναγεννηθεί μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία). Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα (περιμένει και τη δυναμική παρουσία του κόσμου) και να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πάνε στράφι τα δύο μεγάλα διπλά που έκανε σε Τελ Αβίβ και Μόσχα.

Οι Ισπανοί δεν έρχονται στη Αθήνα για… τουρισμό, καθώς όπως δήλωσε και ο Σαν Εμετέριο, η νίκη είναι ο μοναδικός τους στόχος, αφού αν την πετύχουν θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του και δίνει το βάρος στο μαρκάρισμα του Ματσιέι Λάμπε.

Ο Πολωνός ήταν αυτός που είχε… πληγώσει περισσότερο την ομάδα του Πειραιά στην Ισπανία στην ήττα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ΤΟΠ 16, καθώς είχε πετύχει 25 πόντους σε περίπου 26 λεπτά συμμετοχής. Δεδομένου επίσης της κακής αμυντική λειτουργίας των Πρωταθλητών Ευρώπης στους ψηλούς (έχουμε γράψει επανειλημμένα για τον Τζος Πάουελ), το μαρκάρισμά του αναμένεται να αποτελέσει σημείο – κλειδί για το παιχνίδι.

Απομένει να δούμε τί έχει σκεφτεί ο Μπαρτζώκας, έτσι ώστε η "φροντ λάιν" του Ολυμπιακού να αντέξει και να… υπερισχύσει αυτής της Κάχα Λαμποράλ…

Keywords
Τυχαία Θέματα