Το τρίτο ημίχρονο της 23ης αγωνιστικής

Με καθυστέρηση συμπληρώθηκε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, καθώς η αυλαία έπεσε με το χθεσινό (13/4) παιχνίδι του Κόροιβου με τον ΟΦΗ.
Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, η κατάσταση παρέμεινε αναλλοίωτη τόσο για τη προνομιούχο δεύτερη θέση, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η νίκη της ΑΕΚ στο κλειστό του Ζωγράφου επί του Φιλαθλητικού, την έφερε σε απόσταση... αναπνοής από τη μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης της

ανόδου, καθώς οι πρωτοπόροι χρειάζονται μία νίκη ακόμη για να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην Α1. Όσον αφορά στη μάχη της δεύτερης θέσης, ο Κόροιβος που "λύγισε" τον ΟΦΗ και η Καβάλα που επικράτησε δύσκολα των Ικάρους Σερρών, συνεχίζουν τη "μονομαχία" τους η οποία θα κρίνει - όπως όλα δείχνουν - τον νικητή, στο μεταξύ τους ματς τη προτελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά στην "μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού, Φιλαθλητικός, Ερμής Λαγκαδά (ηττήθηκε από το Ψυχικό) και Ίκαροι Σερρών, παραμένουν στην ίδια δυσμενή θέση που βρίσκονταν και πριν από μία εβδομάδα. Οι τρεις τους θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία, έχοντας μπροστά τους τρεις "τελικούς", ο ένας εκ των οποίων είναι το ματς Ίκαροι - Ερμής, την προτελευταία αγωνιστική.

Το Παγκράτι απέδειξε και στο ματς με το Λαύριο, ότι η φετινή του πορεία μόνο... τυχαία δεν ήταν και το γεγονός ότι σκαρφάλωσε στη 5η θέση, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους παίκτες του. Ο Φίλιππος Βέροιας με το "διπλό" στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή εξασφάλισε και μαθηματικά τη παραμονή του, όπως και ο Αρκαδικός που νίκησε την υποβιβασμένη Αγία Παρασκευή, ενώ Λαύριο και ΟΦΗ μπορεί να ηττήθηκαν (από Παγκράτι και Κόροιβο αντίστοιχα), όμως σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα