Το trash-talk της... μητέρας του Ντρέιμοντ Γκριν!

Το ταλέντο είναι σαφώς και θέμα προπόνησης. Το... «βρώμικο» στόμα του, πάντως, φαίνεται πως είναι μία ικανότητα που «κληρονόμησε» από τη μητέρα του. Ο Ντρέιμοντ Γκριν διανύει μία καταπληκτική σεζόν με τους Ουόριορς, θεωρείται φαβορί για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, είναι υποψήφιος για εκείνο του πιο βελτιωμένου παίκτη, αλλά για την ώρα «συμβιβάζεται» με τον «τίτλο» του μεγαλύτερου... trash-talker της Λίγκας! Ο απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ, που είναι στόχος των Πίστονς, δεν κρύβει ότι το «ταλέντο» του στις «μεγαλοστομίες» στο παρκέ είναι κάτι που «κόλλησε» από τη μητέρα

του. Η μαμά Γκριν συχνά-πυκνά χρησιμοποιεί το twitter για να υποστηρίξει τον κανακάρη της κόντρα στους «αντιρρησίες» του, αλλά και να απαντήσει σε όσους δεν τον σέβονται ή δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του. Ο Γκριν είχε επιδείξει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία όταν τον προκάλεσε ο Ντάνταϊ Τζόουνς τον Κλίπερς, αλλά στο γήπεδο συνηθίζει να (αντι)μιλά στους αντιπάλους του. Μετά τη 2η νίκη του Γκόλντεν Στέιτ επί της Νέας Ορλεάνης, τα ξημερώματα της Τρίτης (21/4), ο φόργουορντ των Ουόριορς εξήγησε πως «συμπεριφέρομαι έτσι στο παρκέ γιατί πήρα την ανταγωνιστική φύση μου από την μητέρα μου. Πολλοί απορούν γιατί μιλάω έτσι, αλλά μάλλον είμαι... ''καταραμένος'' από την πρώτη μέρα που άρχισα να καταλαβαίνω την μητέρα μου. Είναι εκπληκτική και καταλαβαίνετε από τα tweet της το πώς μεγάλωσα μαζί της». Η κα Μέρι Μπάμπερς, που στο twitter έχει τον λογαριασμό «@babers_mary», έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και του Τύπου για τις κριτικές της κατά την διάρκεια των αγώνων. Η ίδια τονίζει πως «εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω κανόνες πάνω σε αυτό, όμως θέλω να σέβομαι τους κανόνες που θέτει ο Ντρέιμοντ».

Η μητέρα του φόργουορντ των Ουόριορς «συστήθηκε» στα social media στις 5 Ιανουαρίου, όταν έλαβε μέρος σε μία διαδικτυακή συζήτηση για το αν ο γιος της αξίζει να πάρει μία θέση στο All Star Game της Νέας Υόρκης. Η ίδια είχε σχολιάσει πως «αν η συμμετοχή δεν ήταν διαγωνισμός δημοτικότητας, ίσως ο Ντρέιμοντ να είχε προσκληθεί»... Πριν από λίγες μέρες, ο Τζέισον Λόιντ, δημοσιογράφος της εφημερίδας Akron Beacon-Journal, τόνισε στο twitter ότι δεν ψήφισε τον Γκριν 1η ή 2η καλύτερη αμυντική 5αδα, γράφοντας ότι «απόρησα γιατί είναι και στη λίστα των υποψήφιων!». Η Μέρι Μπάμπερς (του) απάντησε: «Πείτε του να πάει να πέσει στην λίμνη!». Ο ίδιος ο Γκριν σχολίασε πως «ο Λόιντ άξιζε την απάντηση της μητέρας μου, γιατί το σχόλιό του ήταν απλώς μίσος». Παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες συμμετέχει σε ένα διαφημιστικό σποτ με τον Στεφ Κάρι, κατά του bullying στο διαδίκτυο... Η κα Μπάμπερς, που ζει στο Σάγκινοου του Μίσιγκαν, τόνισε στο Yahoo!Sports ότι δεν ξέρει αν θα καταφέρει να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του γιου της στα πλέι-οφς, λόγω της εργασίας της ως υπάλληλος ασφάλειας σε γυμνάσιο στην πόλη της. «Δεν ξέρω πότε θα τον δω, γιατί έχω και τις περιπολίες μου εδώ, διότι το σχολείο μοιάζει με ένα μικρό... Ιράκ, αν αφήσεις ελεύθερα τα παιδιά! Και είναι δύσκολο για μένα να φύγω, έστω και για μερικές μέρες». Για την ώρα, στηρίζει δημοσίως τον Ντρέιμοντ Γκριν από το πληκτρολόγιό της, μπροστά στους 1.200 «ακόλουθους» της. Άλλωστε, από το twitter δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και με τον... Τσαρλς Μπάρκλεϊ! Γράφοντας κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα με τους Πέλικανς: «Πάμε Dubs (σ.σ.: παρατσούκλι των Ουόριορς). Πάμε στο καλάθι για να κερδίσετε μερικά φάουλ, διότι δεν θέλω να ακούω το στόμα του Μπάρκλεϊ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα