"Μικρά" από το ΣΕΦ

* Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την έναρξη του τζάμπολ του τρίτου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα, πρώτου στο ΣΕΦ το οποίο έχει ήδη πολύ κόσμο μέσα και ακόμα περισσότερο απ' έξω, όπου επικρατεί πραγματικός συνωστιμός.

* Ο Ολυμπιακός βγήκε για την προθέρμανσή του στις 19.30 την ώρα που αποχωρούσαν οι τελευταίοι μεμονωμένοι παίκτες

της Μπαρτσελόνα για να επανέλθουν με όλη την ομάδα, αν και μέχρι τις 19.40 αυτή η εμφάνιση δεν είχε γίνει.

* Με σχετική αδιαφορία υποδέχονταν οι φίλοι του Ολυμπιακού τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που έβγαιναν για τα πρώτα σουτ, εκτός από έναν. Οπως πάντα οι μεγάλοι σταρ... ξυπνάνε πάθη στις αντίπαλες κερκίδες και όταν εμφανίστηκε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες.

* Η οικογένεια Σπανούλη είχε πάρει από νωρίς θέση στον χώρο όπου κάθονται οι οικογένειες των αθλητών. Οι δάδοχοι του αρχηγού του Ολυμπιακού και η εγκυμονούσα σύζυγός του Ολυμπία έφτασαν από τους πρώτους στο γήπεδο.

* Σχεδόν ταυτόχρονα βγήκαν στο γήπεδο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και η Μπαρτσελόνα. Το θερμό χειροκρότημα για τον προπονητή του Ολυμπιακού μετατράπηκε σε λίγα δευτερόλεπτα σε γιούχα για τον αντίπαλοι που ακολουθήθηκε από τα συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις συνθήματα.

* Παρών σε ένα ακόμα μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Ολυμπιακού ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα από τους δοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα