Το στοίχημα του Σαββάτου

Πλούσιο όπως κάθε Σάββατο είναι το μπασκετικό κουπόνι και με καλές επιλογές για στοιχηματισμό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, αρχίζοντας από την Ελλάδα.


Το ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο είναι δίκαιο με το 1,22 στον άσο, όσο βελτιωμένο κι αν εμφανίζεται εσχάτως το Ρέθυμνο, αφού εκτός αποδυναμώνεται. Ισως πιο ασφαλής επιλογή είναι το όβερ στους 146,5 πόντους με την δελεαστική απόδοση του 1,91.


Στο Κόροιβος - Κηφισιά είχαμε μεγάλη... ανατροπή αποδόσεων αφού άνοιξε

στο 2,12 - 1,73 και πλέον το βρίσκουμε στο 1.80-2.08. Οι πρώτες αποδόσεις... γαργαλούσαν για άσο, αυτές όχι και τόσο. Παίζει τα ρέστα του ο Κόροιβος, αλλά είναι ομάδα με πέντε σερί ήττες απέναντι σε πολύ φομαρισμένο αντίπαλο. Το κίνητρο λέει άσο, η απόδοση όχι.


Στο Καβάλα - ΑΕΚ το 1,15 του διπλού μας αφήνει αδιάφορους, το χάντικαπ των 9,5 πόντων είναι απωθητικό, γενικά προσερνάμε.


Το Τρίκαλα - Αρης είναι ένα διπλό "μπετόν" στο 1.29, πολύ ανώτερο απ' όσο πραγματικά θα το περιμέναμε. Θα πάμε και στο διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων για το 1,91, άφοβα και δυνατά.


Αρκαδικός - Κολοσσός και εδώ οι αποδόσεις μένουν όπως άνοιξαν και μας οδηγούν στον άσο του 2,25. Πάλι λόγω κινήτρου, με τον Κολοσσό να δείχνει ελαφρώς καλύτερος αλλά όχι και τόσο ώστε να κάψει το τελευταίο χαρτί του Αρκαδικού.


Η Ισπανία ανοίγει την αγωνιστική της με δύο αγώνες με ξακάθαρα φαβορί. Το Ομρπαντόιρο - Λαμποράλ Κούτσα μας δίνει ένα διπλό του 1,26 που δε γίνεται να το... αρνηθούμε, με τους Βάσκους να διανύουν περίοδο μεγάλης φόρμας καθοδηγούμενοι από τον ασταμάτητο Μπουρούση.


Στην ίδια τιμή, 1,26 βρίσκουμε κι έναν άσο, αυτό της δυνατής φέτος και με διάρκεια φόρμας Ανδόρρας επί της Τενερίφης και επίσης τον ποντάρουμε άφοβα.

Δύο παιχνίδια έχει και στην Ιταλία σήμερα. Το Βενέτσια - Σάσαρι μας δίνει 1,55-2,55 αλλά η αλήθεια είναι ότι την ασταθή Σάσαρι δεν την κοντράρεις εύκολα για τέτοια τιμή. Πιο πιθανό το 1,90 στο όβερ 151,5 πιο συνετή η αποχή.


Στο Τρέντο - Αβελίνο αντίθετα, είναι μια καλή περίπτωση ο άσος του 1,50 για την πιο σταθρή γηπεδούχο ομάδα και η τιμή μας ικανοποιεί.


Στη Γερμανία σήμερα γίνεται το κυρίως μέρος της αγωνιστικής, με έξι παιχνίδια. Λούντβιγκσμπουργκ - Φρανκφούρτη είναι πιο ντέρμπι από 1,55-2,55 που βρίσκουμε, αλλά σωστό φαβορί ο άσος. Παίζεται κι αυτός, αλλά παίζεται και το διπλό ανοίγοντας το χάντικαπ στους 7,5 πόντους που μας δίνει 1.47.


Το Κράιλσχαιμ - Μπάμπεργκ είναι άλλη μια προπόνηση της Μπάμπεργκ με τη διαφορά να είναι αποκλειστικά στα δικά της κέφια. Μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν ξεκολλάει το πόδι από το γκάζι, άρα οι 19,5 πόντοι καλύπτονται.


Μπάγερν - Μπραουνσβάιγκ με τους Βαυαρούς να εμφανίζονται ντεφορμέ και εμάς να... εξαφανιζόμαστε σε ματς με χάντικαπ 16,5 πόντων.


Στο Χάγκεν - Ολιβερ ο άσος δίνεται φαβορί στο 1,70, είναι φαβορί και καλή περίπτωση, αλλά για ζητούμενα και όχι για στήριγμα.


Τούμπινγκεν - Ουλμ και έχει ενδιαφέρον το διπλό στο 1,38, σε ένα ματς που αναμένεται επιθετικό αλλά το 168,5 σο σύνολο μας αποτρέπει από το να δοκιμάσουμε.


Στη Γαλλία συναντάμε το μεγάλο ντέρμπι της Βιλερμπάν με τη Λιμόζ με τις εταιρίες να δίνουν σαφές φαβορί τους γηπεδούχους στο 1.47. Η Λιμόζ είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στο ότι θα κοντράρει, πηγαίνοντας στο διπλό με 8,5 πόντους και απόδοση 1,44.


Το Μονακό - Νανσί είναι ένας δυνατός άσος και στην ικανοποιητική τιμή του 1,40 και θα τον εντάξουμε στο δελτίο μας.


Γκραβελίν - Χάβρη με το χάντικαπ στους 15,5 πόντους για τη δεδομένη νίκη των γηπεδούχων απέναντι στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στις δυνατότητές τους είναι, απλά πάντα σε τέτοια χάντικαπ δε μπορείς να είσαι σίγουρος.


Ναντέρ - Ντιζόν και Στρασβούργο - Ορελάνη είναι δύο άσοι μικροί και σίγουροι, από τους οποίους θα δαλέξουμε τον δεύτερο, του Στρασβούργου με το χάντικαπ λίγο μικρότερο από τους 12,5 πόντους που βρίσκουμε, θα το πάμε στους 9,5 με απόδοση 1,55.


Στην Τουρκία συναντάμε το Καρσίγιακα - Ιστανμπούλ στον ξεκάθαρο άσο του 1,11 και σε χάντικαπ των 11,5 πόντων. Η Καρσίγιακα παραδοσιακά είναι παράξενη στοιχηματικά ομάδα, το ματς θα το πάρει, υπό νορμάλ συνθήκες θα καλύψει και το χάντικαοπ, αλλά προτιμάμε να μην βάζουμε λεφτά πάνω της.


Στο Γκαζιαντέπ - Γαλατά το διπλό άξιζε κάτι παραπάνω από το 1,40 αφού το έργο της Γαλατά δεν θα είναι πολύ εύκολο, όμως, είναι άλλη κλάση ομάδας και θα την ποντάρουμε.


Το Μπουγιουκτσεκμετζέ - Τραμπζόν προβλέπεται να εξελιχθεί σε μάχη μέχρις εσχάτων και δεν έχει κάποιο σημείο που να μας οδηγεί σε ποντάρισμα, οπότε ολοκληρώνουμε με το Γιεσλιγκίρεσουν - Κολετζιλέρ και πάμε στον άσο του 1,57 για τους γηπεδούχους που συνολικά είναι καλύτερη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα