Η «περίεργη» αντίδραση της ΤΣΣΚΑ σε ερώτηση... στον Σφαιρόπουλο!

Αν υπήρχε ένα θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό, με το πέρας της αναμέτρησής τους, ήταν εκείνο της διαιτησίας της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι», εκφράστηκαν εναντίον της τριάδας των διαιτητών που σφύριξαν σε αυτό το ματς, με τον Δημήτρη Ιτούδη να απαντά και να θεωρεί πως η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει και... παραπάνω από τις 35 βολές που εκτέλεσε συνολικά.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, προκαλεί

ένα περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ελλήνων δημοσιογράφων που κάλυψαν το παιχνίδι για τις τηλεοπτικές ανάγκες των καναλιών που εκπροσωπούσαν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δέχθηκε μια ερώτηση από Ρώσο δημοσιογράφο σχετικά με τη διαιτησία, αλλά δεν έμελλε να την απαντήσει.

Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη ο υπεύθυνος Τύπου της «ομάδας του στρατού», ο οποίος είπε στο συνάδελφο και συμπατριώτη του πως «η ερώτηση αυτή, ούτε έχει τεθεί ούτε πρόκειται να απαντηθεί», απαγορεύοντάς του ουσιαστικά να θέσει επί της ουσίας το ερώτημα, για να απαντήσει ο κόουτς Σφαιρόπουλος! Αναμφίβολα, μια περίπτωση που δε δείχνει ιδιαίτερο σεβασμό στο ρόλο των Ρώσων δημοσιογράφων στην χώρα τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα