Το στοίχημα του Σαββάτου

Ελλάδα με... αποκρουστικές αποδόσεις, Γαλλία και Γερμανία θα αποτελέσουν και σήμερα τη στοιχηματική μας... συντροφιά, με Ισπανία και Ιταλία να μην έχουν έστω ένα ματς για... ζέσταμα.

Αρχή με το ΑΕΚ - Κόροιβος στις 16.30 με 1.07 στον άσο να είναι ανάξιος συζήτησς. Το χάντικαπ το βρίσκουμε στους 13,5 πόντους με την ΑΕΚ να μην πείθει ότι είναι σε φάση για μεγάλες διαφορές, αλλά και τον Κόροιβο να παραπαίει

μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες. Το άντερ 67,5 πόντοι των φιλοξενούμενων είναι μια συμπαθητική περίπτωση.

Ρέθυμνο - Αρκαδικός επίσης πολύ μικρός άσος στο 1.18 για το μετριότατο φετινό Ρέθυμνο. Θα το πάρει το ματς, θεωρούμε ότι και οι 5,5 πόντοι στο 1.47 δίνουν ασφάλεια.

Αρης - Λαύριο τρίτος... μηδαμινός άσος στο 1.10 και με το -12,5 που είναι στα μέτρα του Αρη να προβληματίζει λόγω του πρόσφατου σοκ στο Γιούροκαπ. Μια λογική είναι ότι ο Αρης μέσω άμυνας θα προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια του, άρα άντερ 66, για το Λαύριο αλλά κι αυτό όχι με ζεστασιά αφού οι φιλοξενούμενοι είναι απρόβλεπτη ομάδα.

Κηφισιά - Τρίκαλα στο 1.26 και μάλλον περισσότερο απ' όσο περιμέναμε τον άσο. Δυνατός, πολύ πιθανός, του δίνουμε και 3,5 πόντοι να καλύψει η Κηφισιά για να πάμε στο 1.44.

Φινάλε με το Απόλλωνας - Καβάλα, πάλι στο 1.26 ο άσος με την απρόβλεπτη και φορμαρισμένη Καβάλα να δημιουργεί σκέψεις και να μας οδηγεί στο διπλό με πιο "αεράτο" χάντικαπ στους 11,5 πόντους με απόδοση 1.44

Περνάμε στη Γερμανία με έναν πιθανό άσο για αρχή στο Μπραουνσβάιγκ - Χάγκεν και στην καλή απόδοση 1.50.

Φρανκφούρτη - Μπρεμερχάβεν αφήνουμε το 1.08 του άσου, αλλά και το -13,5 του χάντικαπ και πάμε συγκρατημένα προς το 150,5 του όβερ.

Το Μπαϊρόιτ - Κράιλσχαϊμ είναι με λογικό φαβορί τον άσο, αλλά για να λέμε την αλήθεια η Μπαϊρόιτ δεν είναι και ομάδα για να την ποντάρεις στο 1.25. Παίζεται μεν, αλλά σε τραγική τιμή.

Αλμπα - Λούντβιγκσμπουργκ με το 1.20 του άσου επίσης πετσοκομένο για ένα ματς σαφώς πιο αμφίρροπο, πάντως οι Βερολινέζοι τα καταφέρνουν κάτι τέτοια παιχνίδια και παίζονται.

Γκίσεν - Ολιβερ σε πολύ ισορροπημένο σετ 1.87-1.97 και δίνοντας "αέρα" 5,5 πόντων στους φιλοξενούμενους θα πάμε στο διπλό του 1.50.

Βόννη - Γκέτιγκεν είναι ένας ακόμα ισχυρός άσος του 1.26 που παίζεται από όσους θέλουν... λίγα και καλά.

Στο Ολντενμποουργκ - Μιτελντόιτσερ τέλος, το χάντικαπ είναι θέμα κεφιού των γηπεδούχων απέναντι στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά το -17,5 που βρίσκουμε δεν είναι για να βάζουμε λεφτά.

Στη Γαλλία βρίσκουμε το Παρί - Λιμόζ στο σετ 2.75-1.47 και ποντάρουμε με θέρμη το διπλό για την πολύ φορμαρισμένη Λιμόζ.

Στο Χάβρη - Ρουέν βρίσκουμε το 1.70-2.22 και... απορούμε με τι καρδιά μπορεί κάποιος να βάλει έστω ένα σεντ στη Χάβρη και πώς αυτή θεωρείται φαβορί. Ας κερδίσει, με τις ευχές μας αλλά όχι με τα λεφτά μας.

Νανσί - Ρεμς με δίκαιο τον άσο στο 1.33 και με σημείο που μπαίνει στα δελτία μας.

Το ίδιο ισχύει και για το Λε Μαν - Αντίμπ με το 1.26 να μην προκαλεί... κύματα ενθουσιασμού αλλά να αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

Σολέ - Βιλερμπάν με καλοπληρωμένο το διπλό της δυνατής Βιλερμπάν την οποία αξίζει τον κόπο να εμπιστευτούμε στο 1.70.

Αλλο ένα διπλό ακολουθεί στο Ορλεάν - Ναντέρ με απόδοση 1.55 που μπορεί να παιχτεί και το χάντικαπ των 3,5 πόντων και να το ανεβάσουμε στο 1.85.

Ντέρμπι είναι το Σαλόν - Μονακό στο οποίο ια δώσουμε ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, θα τους πάμε στο "δικάιωμα" των 7,5 πόντων και θα ποντάρουμε το διπλό του 1.47.

Στην Τουρκία, το Ιστανμπούλ - Μπουγιουκτσεκμετζέ είναι αγώνας μεταξύ ασταθών ομάδων, με χαρακτήρα ντέρμπι και αποτρεπτικό για στοιχηματισμό.

Το Μπεσίκτας - Γιελσιγκίρεσουν είναι ένας δυνατός άσος του 1.29 που επιδέχεται και ένα μικρότερο χάντικαπ από αυτό που βρίσκουμε, στους 3,5 πόντους να μας δίνει τη συμπαθητική απόδοση του 1.44.

Το Τραμπζόν - Μπάνβιτ είναι περίεργο παιχνίδι επειδή εσχάτως η ομάδα της Τρεπζούντας περνάει πολύ άσχημο αγωνιστικό φεγγάρι. Θα πηγαίναμε αβλεπί στο διπλό του 1.88, το οποίο όμως θα το βάλουμε σα ζητούμενο λόγω της δύναμης της έδρας.

Το Γκαζιαντέπ - Κόνιασπορ αποτυπώνεται δίκαια στο 1.33-3.45 και αποτελεί έναν δυνατό άσο για στήριγμα, ενώ τέλος στο Τουρκ Τέλεκομ - Καρσίγιακα θα πάμε δυνατά με το διπλό του 1.55.

Keywords
Τυχαία Θέματα