Το στοίχημα του Σαββάτου

Ενα γεμάτο Σαββατιάτικο κουπόνι μας περιμένει και σήμερα, αν και οι επιλογές προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, αφού το ελληνικό μενού δεν είναι ικανοποιητικό.

Πάμε από τα δικά μας, με το Απόλλωνας Πάτρας - Κόροιβος να... κατρακυλάει ο άσος και από το 1,36 που άνοιξε έχει πάει στο 1,22. Καμία λογική με το χάλι των Πατρινών απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Πάμε προς διπλό με 9,5 πότους στο 1,91, μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.


Κολοσσός - Λευκάδα επίσης δεν έχει λογική ο άσος στο 1,25. Εχει λογική να είναι φαβορί, αλλά όχι σε τέτοια τιμή αφού η Λευκάδα

έχει καλές μονάδες. Λάθος τιμή, δεν μας απασχολεί.


ΑΕΚ - Προμηθέας το 1,03 ανάξιο λόγου και το χάντικαπ των 17,5 πόντων μάλλον μεγάλο αφού ο Προμηθέας είναι σφιχτός. Πάμε για άντερ στους 149,5 πόντους στο 1,87 παρότι η ΑΕΚ ανοίγει τα σκορ της, αλλά ξέρουν να παίζουν άμυνα οι Πατρινοί.


Τρίκαλα - ΠΑΟΚ με το διπλό να... ανηφορίζει διστακτικά. Εντάξει, αφερέγγυος ο ΠΑΟΚ αλλά τα Τρίκαλα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Στο διπλό θα πάμε με 1,33 είναι αρκετά καλή τιμή.


Η Τουρκία όπως πάντα πρώτη χρονικά πιάνει δουλειά από νωρίς το μεσημέρι με το Μπαλικεσίρ - Τραμπζόν. Θα ρισκάρουμε στο διπλό του 2,10 θεωρώντας καλύτερη ομάδα τους φιλοξενούμενους, έστω και σε ζητούμενο.


Τόφας - Γκαζιαντέπ σε άλλο ένα ματς ομάδων που παραπαίουν. Φαβορί ο άσος, αλλά στο 1,26 τέτοιας ποιότητας ομάδες δεν παίζονται.


Γεσλιγκίρεσουν - Ιστανμπούλ πιο λογικός άσος και σε πιο καλή τιμή, στο 1,30 απλά παίζεται και σίγουρα δεν... συγκινεί.


Καρσίγιακα - Ουσάκ κι εδώ φαβορί οι γηπεδούχοι, πολύ πιο αξιόπιστοι από την αφερέγγυα φιλοξενούμενη ομάδα, ο άσος στο 1,26 είναι η πιθανότερη εξέλιξη του ματς.


Η Γερμανία αρχίζει με ντερμπάκι μικρομεσαίων, το Μπραουνσβάιγκ - Ιένα και το 1,65 στον άσο είναι σωστό. Φαβορί η έδρα, καλή η τιμή, δεν μας αφήνει αδιάφορους.


Ουλμ - Χάγκεν στους 20,5 ισορροπεί ο άσος, μπορεί να τους κάνει η Ουλμ αλλά είναι οριακό, πιο καλά πάμε στο να πετύχει 100άρα που δίνει 1,95.


Μπάγερν - Ράστα Φέστα, οι Βαυαροί κάνουν μεγάλη κοιλιά και δεν παίζονται στους 23,5 πόντους όσο κι αν οι πολύ αδύναμοι φιλοξενούμενοι προσφέρονται για ξέσπασμα.


Αλμπα - Μπάμπεργκ το 1,26 του διπλού είναι λογικό, αλλά όχι και ευκαιρία για να... τρελαθούμε από τη χαρά μας.


Στην Γαλλία όπως πάντα τα Σάββατα γίνεται το κυρίως μενού της αγωνιστικής. Γκραβελίν - Ορλεάν ένας δυνατός άσος με το 1,29 που πληρώνει να είναι σωστό και να αξίζει να γίνει επιλογή μας.


Λε Μαν - Ντιζόν δεν είναι για 1,40 ο άσος μεταξύ ισόβαθμων ομάδων, έστω κι αν σωστά δίνεται ως το επικρατέστερο σημείο.


Ναντέρ- Σαλόν Ρεμς με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους στο 1,14 και οριακά αποδεκτό το χάντικαπ στους 10,5 πόντους με τον άσο να δίνει 1,90 για μια ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της.


Ορτέζ - Αντίμπ ακριβώς τα ίδια, με άσο στο 1,14 και χάντικαπ στους 10,5 πόντους πάμε πιο δυνατά στον άσο του 1,91 για την Ορτέζ που πάει θαυμάσια και κάνει μεγάλες νίκες.


Βιλερμπάν - Παρί τέλος, με σωστό άσο στο 1,29 και πιθανό άντερ στους 152,5 οόντους με 1,90.


Η Ισπανία όπως συνήθως ανοίγει την αγωνιστική με δύο ματς. Μπανταλόνα - Βαλένθια σωστό το 1,33 του διπλού, πιο πειστικό το όβερ στους 157,5 πόντους στο 1,90, παίζονται και τα δύο.


Ανδόρα - Ομπραντόιρο είναι σωστό και δίκαιο το 1,25 του άσου και αξίζει ποντάρισμα.


Ενα ματς έχει και η Ιταλία, με την ασταθή και με κενά Βαρέζε να υποδέχεται την αξιοπρεπή και μαχητική νεοφώτιστη Μπρέσια. Σωστό το 1,30 του άσου, αλλά μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Keywords
Τυχαία Θέματα