Το στοίχημα του Σαββάτου


Τα όμορφα.. χορταστικά Σαββατοκύριακα είναι και πάλι κοντά μας και πάμε να τσεκάρουμε τα σημερινά ματς από πλήθος ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αρχίζοντας όπως πάντα από την Ελλάδα.

Προμηθέας - Λαύριο και η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων δικαιολογεί το 1,29 στον άσο. Οχι όμως ότι θα παίξουμε τον Προμηθέα σε τέτοια τιμή. Ενα όβερ στους 147,5 σε τιμή 1,91 μπορεί να αποτελέσει επιλογή σε... χαβαλέ δελτίο με ζητούμνενα, αλλιώς η συνετή επιλογή είναι αποχή.


Κόροιβος - Αρης

λογικό το 1,17 στο διπλό αλλά επίσης όχι για ποντάρσμα. Το 7 για πρώτος σκόρερ ο Κάμινγκς και το 8 ο Τζένκινγκς είνια για να βάζουμε κανα ψιλό και να χαζεύουμε το ματς με την ησυχία μας.


Λευκάδα - Κύμη σωστό το 1,44 στον άσο. Αυτό το επιλέγουμε. Η Λευκάδα έχει πάστα, έχει παίκτες, η Κύμη έχει πάρει αυτά που πρέπει αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σαν ομάδα. Μεγάλο συν ο Αντεγκμπόγια, αλλά επιμένουμε στον άσο.


Ρέθυμνο - Τρίκαλα άσος του ένα και τίποτα, του 1,09 συγκεριμένα. Οριακό το 13,5 στο χάντικαπ, άλλο ένα ματς προς αποφυγή.


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με σετ 2,22-1,70 θα μας κάνει να κοιτάξουμε προς τον άσο με πλοενέκτημα. Με 5,5 πόντους στο 1,53 είμαστε μια χαρά, αλλά ακόμα καλύτερα είμαστε με το όβερ 73,5 της ΑΕΚ στο 1,83.


Μπόλικα ματς έχει η Τουρκία και ένα μεγάλο ντέρμπι. Στα νωρίς, υπάρχει Κολετζλιλέρ - Καρσίγιακα με διπλό στους 20,5 πόντους λογικό αφού οι γηπεδούχοι είναι... σάκος του μποξ αλλά δεν έχει νόημα σε τόσο γεμάτη μέρα να μπλέκουμε με τέτοια χάντικαπ.


Ουσάκ - Γελσιγκίρεσουν δεν παίζεται ο άσος στο 1,26 για την τελείως αφερέγγυα Ουσάκ που όποιος την είδα με τη Ρόσα Ράντομ ακόμα γελάει. Καλά να περάσουν.


Γκαζιαντέπ - Μπαλικεσίρ και κάπου θα την βρει τη νίκη η ομάδα του Δέδα. παίζεις όμως στο 1,30 ομάδα με 0-5 έστω εντός και έστω με αντίπαλο επίσης με 0-5; Αν είσαι σωστός δεν παίζεις. Αν είσαι ρισκαδόρος παίζεις, επειδή είναι καλύτερη.


Το μεγάλο ντέρμπι που λέγαμε είναι το Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα. 1Χ2 που λέγαμε κάποτε στο Προπο. Εμείς θα πάμε με το 1, στο 1,75. Ωραία ομάδα η Μπεσίκτας, γεμάτη και σοβαρή. Οχι ότι οι άλλοι πάνε πίσω. Στην έδρα ποντάρουμε.


Φινάλε με Τραμζπόν - Ιστανμπούλ σε λογικό άσο του 1,33 που τον λες και καλή τιμή γοα την Τραμπζόν που ανεβαίνει.


Η Γερμανία αρχίζει νωρίς το απόγευμα με το Ιένα - Ουλμ και η κατάσταση των φιλοξενούμενων δεν σου επιτρέπει να αγνοήσεις το 1,29 της νίκης του. Είναι σεληνιασμένοι, τους εμπιστευόμαστε, τους βάζουμε και όβερ 84,5 πόντους στο δελεαστικό 1,83.


Χάγκεν - Τούμπιγκεν παίζουν οι κακοί με τους χειρότερους και δεν μπλέκουμε ούτε για πλάκα και Γκίσεν - Μπάμπεργκ το 19,5 είναι στα μέτρα των φιλοξενούμενων όμως, θα το κοντράρουμε αφού είχαν εκτός ματς, ταξίδι και πάνε για διπλή ευρωπαϊκή βδομάδα. Ασο στο 1,91.


Γεμάτο ταμπλό έχει η Γαλλία. Σαλόν - Λιμόζ σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά όχι για 1,4ο. Μπορούν να το παλέψουν οι Λιμουζό με 5,5 πόντους στο 1,88.


Μονακό - Αντίμπ γκραν φαβόρα οι γηπεδούχοι αν και δείχνουυν λίγο κουρασμένοι εσχάτως. Μεγάλο το χάντικαπ των 15,5 πόντων, το αφήνουμε καλύτερα.


Βιλερμπάν- Γκραβελίν επίσης κουτσουρεμένος ο άσος του 1,35 για ισόβαθμες ομάδες με τους γηπεδούχους μάλιστα ενισχυμένους εσχάτως. Σε ζητούμενο το ιπλό με 6,5 πόντους στο 1,87.


Σαλόν Ρεμς - Νανσί σε... ύποπτο άσο του 1,55. Ελαφρά καλύτεροι οι γηπεδούχοι, με μονάδες ικανές για ζημιά οι φιλοξενούμενοι, γενικά άλλ ένα ματς που δεν εμπνέει.


Σολέ - Στρασβούργο θα εμπσιτευτούμε τους σε διαρκή άνοδο φιλοξενούμενους και θα πάρουμε το διπλό του 1,60. Οχι πολύ δυνατά, αλλά θα το ποντάρουμε.


Ορλεάν- Λε Πορτέλ και με άσο του 1,38 για ματς ουραγών με δύο νίκες σε εφτά ματς, τα έχουμε ξαναπεί. Εμείς τέτοιο... κρίμα δεν παίρνουμε.


Τα συνηθισμένα δυο ματσάκια έχει και απόψε η Ισπανία. Μούρθια - Μπαρτσελόνα με νορμάλ το 1,33 του διπλού, απλά με εβδομάδα με δυο ματς Ευρωλίγκας να έρχεται ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα υπολογίσει ένα ματσάκι πρωταθλήματος η αποδεκατισμένη Μπάρτσα. Το αφήνουμε καλύτερα.


Ομπραντόιρο - Γκραν Κανάρια σε καλή έδρα μεν, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει η ανεβασμένη Κανάρια παίρνουμε το διπλό του 1,50 και είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα