Το στοίχημα της Τρίτης

Το πρώτο μέρος της 8ης αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ μας προσφέρει τις σημερινές στοιχηματικές επιλογές.

Καρσίγιακα – Οραντέα με το χάντικαπ των 21,5 πόντων και την Καρσίγιακα σταθερά αφερέγγυα. Οι Ρουμάνοι δεν είναι κακοί, η απόσταση των δύο ομάδων είναι στη μια νίκη, πιο πιθανό μοιάζει το διπλό στο 1,80.

Νεπτούνας – Ουσάκ λογικό το 1,15 στον άσο των Λιθουανών με την μόλις μία ήττα και το καλό μπάσκετ, απέναντι στην κακή κι ασύνδετη Ουσάκ. Λογικό και το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,80, πιθανότατο και το όβερ 143,5 στο 1,85.

Παρτιζάν – Λούντβιγκσμπουργκ δυνατό ματς, με τους

Σέρβους να δίνονται ελαφρύ φαβορί στο 1,73 μάλλον λόγω έδρας, αφού οι Γερμανοί είναι πιο γεμάτη και σταθερή ομάδα. Μόνο το όβερ 151,5 έχει νόημα αν ασχοληθεί κάποιος σώνει και καλά με αυτό το ματς.

Νίμπουρκ – Μπάκεν Μπέαρς σε αυτονόητο άσο που με το ζόρι πληρώνει, στο 1,02 και με το 18,5 του χάντικαπ να είναι στο χέρι των Τσέχων απέναντι στην ίσως πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης.

Ρισόν – Κατάγια δεν έχει νόημα το 1,13-5,60 για δυο ισόβαθμες ομάδες και με τους φιλοξενούμενους να είναι… ζημιάρηδες. Σαφέστατα είναι φαβορί η Μακάμπι, αλλά καλύτερα να προσπεράσουμε.

Οστάνδη – Μόρναρ παίρνουμε τον άσο και με χάντικαπ 12,5 πόντων στο 1,85 αφού οι Βέλγοι παίζουν στο μάξιμουμ των, έστω μέτριων, δυνατοτήτων τους, ενώ η Μόρναν… παλεύει με τη Μπάκεν για τον τίτλο του πιο αδύναμου.

Φρανκφούρτη – Μονακό είναι σωστό το 1,38 του διπλού και το μόνο που μας «μαγκώνει» είναι η άνευ όρων παράδοση και κατάρρευση των Μονεγάσκων εντός έδρας στο πρωτάθλημα με την Παρί. Λογικά θα το πάρουν το ματς, θα συνέλθουν άμεσα.

ΠΑΟΚ – Ρόσα Ράντομ το 1,29 είναι η ευκαιρία της ημέρας. Όχι επειδή μας πείθει ο ΠΑΟΚ, όχι επειδή αν ξαναχάσει από την Ράντομ πρέπει να το κλείσουν το μαγαζί, αλλά επειδή έστω και με τα απίστευτα σκαμπανεβάσματά του, δε γίνεται να μη νικήσει.

Βενέτσια – Λε Μαν σε δυνατό ντέρμπι κορυφής που δίνουμε προβάδισμα στον άσο, αλλά όχι με 1,57 που τον βρίσκουμε. Προσπερνάμε.

Φινάλε με Βιλερμπάν – Βαρέζε σε άσο του 1,08 και οριακό χάντικαπ του 13,5. Η το κλείνουμε λίγο, στους 9,5 για άσο ή, το ανοίγουμε στους 16,5 για διπλό. Κάπου εκεί το εκτιμάμε το ματς, στο 10-15.

Keywords
Τυχαία Θέματα