Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στην Πυλαία

Μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα στο FIBA Champions League με δέκα αγώνες να διεξάγονται. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο από αυτούς, οι οποίοι θα απασχολήσουν στοιχηματικά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που προκύπτουν από τα παιχνίδια της Τρίτης (06/12).

Λογική επιλογή το Under

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ,

ο οποίος στις 21:00 υποδέχεται τη Ρόζα Ράντομ. Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από τρεις διαδοχικές ήττες επικράτησε 85-81 της Βέντσιπλς στην παράταση (71-71 η κανονική διάρκεια). Στη συνέχεια, όμως, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 93-82 στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League. H Ρόζα Ράντομ συνεχίζει στο Champions League με ρεκόρ 3-4, ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 66-63 που υπέστη από τη Νεπτούνας. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι δύο σημερινοί αντίπαλοι αναμετρήθηκαν στην Πολωνία και η Ρόζα νίκησε 93-85 μετά από τρεις παρατάσεις, αφού ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» και ισοφαρίστηκε δύο φορές στη λήξη της κανονικής διάρκειας και της πρώτης παράτασης. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κακές επιθετικά είναι και οι μέσοι όροι τους είναι ανεβασμένοι, αν κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα, λόγω των παρατάσεων, τέσσερις για ΠΑΟΚ και πέντε για Ρόζα. Χωρίς τον παράγοντα «παράσταση» το ματς δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 125 πόντους επομένως το Under 140.5 είναι η μοναδική λογική επιλογή.

Με τη φορμαρισμένη Βενέτσια

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Βενέτσια – Λε Μαν. Στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου βρίσκονται οι δύο ομάδες, με τη Βενέτσια να έχει ρεκόρ 5-2 και τη Λε Μαν 6-1, μετά τις νίκες τους επί των Οραντέα με 69-73 και Άβτοντορ με 78-95 αντίστοιχα. Παράλληλα, αμφότερες προέρχονται από νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους το Σαββατοκύριακο, 78-80 στο Αβελίνο η Βενέτσια και 46-72 στην Ορλεάνη η Λε Μαν. Είναι δύσκολο οι δυο τους να κινδυνέψουν με αποκλεισμό, πιθανότατα θα τερματίσουν και στις πρώτες θέσεις του ομίλου τους και ο σημερινός αγώνας δεν αποκλείεται να κρίνει την τελική κατάταξη. Το βαθμολογικό προβάδισμα το έχει η Λε Μαν, η οποία στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 68-49, όμως η Βενέτσια βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα μετρώντας οκτώ συνεχόμενες νίκες σε Champions League και ιταλικό πρωτάθλημα. Το πιθανότερο είναι να νικήσει η φορμαρισμένη Βενέτσια, άλλωστε η Λε Μαν δεν «καίγεται» για νίκη, αλλά αποκλείεται να καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα. Επιλογή η Βενέτσια -3.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα