Το στοίχημα της Τρίτης

Πολύ πράγμα έχει το σημερινό μπασκετικό ταμπλό, τόσο με τσάμπιονς λιγκ όσο και με ΦΙΜΠΑ Γιούροπ Καπ.

Πάμε από το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζοντας με το Κατάγια – Οραντέα σε καλό άσο του 1,47 που αξίζει να αποτελέσει μια επιλογή μας.

Κιμίκ – Καρσίγιακα είναι τίμιο το διπλό του 1,30, οι Τούρκοι έχουν βρει ρυθμό, είναι καλύτεροι από την Κιμίκ και λογικά το παίρνουν το ματς.

Ουσάκ – Βαρέζε είναι από τα πιο αφερέγγυα ζευγάρια, ασταθείς έως κακές ομάδες και οι δύο, ικανές για τα πάντα, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

Μέγκα Λεκς – Οστάνδη έχει νόημα να κυνηγήσουμε σε ζητούμενα το

διπλό του 2,02 αφού οι γηπεδούχοι έχουν ταλέντο, αλλά οι Βέλγοι είναι πιο έμπειρη και συγκροτημένη ομάδα.

Βέντσπιλς – Νεπτούνας το αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων στο 1,93 είναι λίγο προκλητικό. Πρώτοι και αήττητοι οι Λιθουανοί, έχουν βέβαια να παίξουν σε καλή έδρα με καλή ομάδα, αλλά το σωστό θα ήταν να τους βρούμε φαβορί.

Ρόσα Ράντομ – Βιλερμπάν κατρακυλάει το διπλό και το 1,57 είναι οραικά αποδεκτό. Τρομεροί οι Πολωνοί μέχρι τώρα, αλλά αν βρουν σοβαρή ομάδα χάνουν. Οι Γάλλοι είναι σοβαροί, άρα πάμε στο διπλό.

Ολντενμπουργκ – ΠΑΟΚ και το 1,33 του άσου είναι η λογική εξέλιξη του αγώνα, αλλά όχι σε λογική τιμή. Αντε βγάλε άκρη με τον ΠΑΟΚ που χάσει στις Πολωνίες και τα Τρίκαλα και κερδίζει αλλού κι αλλού. Αποχή καλύτερα.

Λε Μαν – Ρισόν μικρός άσος του 1,18 με οριακό το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,95 παίζεται αλλά όχι για στήριγμα.

Φινάλε με το Σάσαρι – Λούντβιγκσμπουργκ, σε λογικό άσο του 1,47 για τους καλύτερους Ιταλούς.

Στο Γιούροπ Καπ, παίζεται το 1,20 του διπλού της Γκαζιαντέπ με την Πέτζα, το επίσης 1,20 της Ναντέρ με την Αντβέρπ και το 1,85 του διπλού της Μπνέι Χερζλίγια επί της Στεάουα που είναι μια από τις ευκαιρίες της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα