Στοίχημα: Δύο επιλογές από το Champions League

Τα παιχνίδια για το Champions League πρωταγωνιστούν στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ. Από ελληνικής πλευράς, ο μοναδικός εκπρόσωπός μας που αγωνίζεται απόψε είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 21:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Όλντενμπουργκ. Στοιχηματικά, βέβαια, δε θα μας απασχολήσει το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», αλλά δύο

άλλες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, αυτή ανάμεσα στη Βέντσπιλς και τη Νεπτούντας, αλλά και εκείνη της Μέγκα Λεξ με την Οστάνδη. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές, πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Ξεκινάμε με τον αγώνα Βέντσπιλς – Νεπτούνας. Οι Λετονοί έκαναν τη χειρότερη εμφάνισή τους στη διοργάνωση την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκαν 83-68 από τη Βιλερμπάν και συνεχίζουν με ρεκόρ 2-3 στον C όμιλο. Η Νεπτούνας, από την πλευρά της, είναι μία από τις ομάδες του Champions League που συνεχίζουν αήττητες, με ρεκόρ 5-0. Από τους πέντε αγώνες που έχει δώσει η Νεπτούνας στη διοργάνωση, οι τρεις ήταν μπροστά στο κοινό της, εκεί όπου κέρδισε Ρόζα Ράντομ (74-53) και Βαρέζε (91-66), ενώ ηττήθηκε μόνο από την Όλντεμπουργκ, με καλάθι στη λήξη.

Υποδέχεται σήμερα τη Νεπτούνας, η οποία παίζει τρομερή άμυνα και έχει νικήσει τα δύο τελευταία της ματς, με Όλντενμπουργκ 63-64 και με ΠΑΟΚ 68-63, αν και ήταν κακή γενικά. Πάντως το αήττητο σερί της Νεπτούνας είναι λίγο παράδοξο, διότι δεν είναι η ισχυρή ομάδα των προηγουμένων ετών και απλά αυτή την εποχή, με την έναρξη του Champions League, βρίσκεται σε φόρμα. Η Βέντσπιλς είναι δυνατή στο γήπεδό της, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες σαν τη Νεπτούνας, καθώς διαθέτει ένα καλό πλήθος διεθνών Λετονών παικτών και απόψε έπρεπε τουλάχιστον να ήταν το οριακό φαβορί. Σε οριακή τιμή outsider την βρίσκουμε και η επιλογή είναι η νίκη της.

Η δεύτερη πρόταση του Betarades.gr, έρχεται από τον αγώνα Μέγκα Λεξ – Οστάνδη. Στην τελευταία δυάδα του ομίλου D, ισόβαθμη με την Τσιμπόνα και με ρεκόρ 1-4, βρίσκεται η Μέγκα Λεξ. Προέρχεται από την άνετη ήττα από το Στρασβούργο με 68-59 και έπειτα επιβλήθηκε 93-87 της Μορνάρ για την Αδριατική Λίγκα. Η Οστάνδη, από την πλευρά της, πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της, επί της Τενερίφης με 66-62. Συνεχίζει λοιπόν με ρεκόρ 2-3, ενώ στη συνέχεια σημείωσε την τρίτη σερί νίκη στο βελγικό πρωτάθλημα, με 68-90 επί της Κανγκορέους.

Η Μέγκα είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, αλλά χωρίς εμπειρία και ποιότητα ώστε να κάνει επιτυχίες με ευρωπαϊκές ομάδες που διαθέτουν πιο έμπειρους ξένους. Απόψε υποδέχεται την Οστάνδη που ξαφνικά φορμαρίστηκε έχοντας νικήσει σερί τις καλύτερες ομάδες από εκείνη, όπως είναι οι Αβελίνο και Τενερίφη. Αξίζει η νίκη της φιλοξενούμενης που φορμαρίστηκε, όπως αξίζει και το Over 159.5 πόντοι, διότι για την Οστάνδη, που έπαιξε εξαιρετική άμυνα στις δύο νίκες της, αρκεί μια... άναρχη ομάδα σαν τη Μέγκα για να παρουσιάσει μεγάλο σκορ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα