Το στοίχημα της Τρίτης

Τέτοια ευρωπαϊκή εβδομάδα είχαμε χρόνια να δούμε. Δύο αγωνιστικές Ευρωλίγκας, με ματς σήμερα, αύριο, Πέμπτη και Παρασκευή, Γιούροκαπ και τσάμπιονς λιγκ, αλλά και το ταπεινό αλλά με ευκαιρίες γιουροτσάλεντζ, όλα μαζί προκαλούν... δέος.

Πάμε με την Ευρωλίγκα για αρχή και Ούνικς - Νταρουσάφακα νωρίς. Θα μιλάγαμε για... ασάρα του 1,80 έτσι που σέρνονται οι Τούρκοι αλλά το προχθεσινό πλήγμα με τον σοβαρό τραυματισμό του Κλαρκ είναι πολύ μεγάλο για την Ούνικς. Μιλάμε για σκόρερ ολκής,

μας προβληματίζει σφόδρα και ίσως γίνει μια δκοιμή μόνο στα άντερ, με την Νταρουσάφακα να παίζει στους 60-65 πόντους.

Ολυμπιακός - Μιλάνο με μια περίεργη συμπεριφορά του ασου που άρχισε στο 1,13 και έχει ανέβει στο 1,22. Ο Ολυμπιακός ήταν διαστημικός με την Εφές, αυτοκτονικός με τη Λευκάδα. Πολύ καλός για την εποχή, αλλά και το Μιλάνο πολύ καλό για τα δεδομένα του. Η λογική λέει άσο και με χάντικαπ 8,5 πόντων στο 1,95. Λέει και όβερ 158,5 στο 1,88. Ολα με ρίσκο, όλα πιθανά.

Εφές - ΤΣΣΚΑ με το διπλό στο 1,33 να είναι σωστό. Η Εφές δεν είναι όμως η ομάδα που κατέρρευσε στο ΣΕΦ. Θα κάνει μεγάλες νίκες. Τόσο μεγάλες, όσο με την ΤΣΣΚΑ; Μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι λίγο ήθελε να χάσουν εντός από τον Παναθηναϊκό. Τι παίζουμε λοιπόν; Ασο με πλεονέκτημα 9,5 πόντων στο 1,57.

Ρεάλ - Μπασκόνια στο φινάλε γι' απόψε με τον άσο στο 1,15, το χάντικαπ στους 10,5 πόντους και το σύνολο στους 174,5. Και συγκρατημένοι να είναι και οι δύο επειδή έχουν ματς σε 48 ώρες, η φύση τους μας οδηγεί προς το όβερ του 1,93.

Το τσάμπιονς λιγκ άρχισε με νορμάλ αποτελέσματα σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση το κάζο του ΠΑΟΚ στην Πολωνία. Ο ΠΑΟΚ είναι σήμερα γηπεδούχους με την Ουσάκ και το 1,30 - 3,45 είναι παράλογο με αντίπαλο που έχει νικήσει τη Φενερμπαχτσέ φέτος. ΔΙπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων στο 1,85 η επιλογή μας.

Νεπτούνας - Βαρέζε σε ανοιχτό ζευγάρια με τους γηπεδούχους να δίνονται φαοβρί στο 1,53 κι εμάς να πηγαίνουμε στο όβερ 153,5 με καλή απόδοση το 1,87.

Βέντσπιλς - Ρόσα Ράντομ και αναρωτιέσαι πόσους... ΠΑΟΚ θα βρει ακόμα στο διάβα του ο τρομερός Μπράζελτον. Ε, κάτι θα έχουν δει οι Λετονοί στο σκάουτινγκ, άρα πάμε με τον άσο του 1,33.

Μακάμπι Ρισόν - Οραντέα σε ανάξιο λόγου άσο του 1,11 που όμως αποκτά αξία με το χάντικαπ των 12,5 πόντων στο 1,90 που παραδόξως είναι αουτσάιντερ.

Ολντενμπουργκ - Βιλερμπάν σε ντέρμπι μεγαλύτερο του 1,47 που δείχνει ο άσος. Δεν εμπνέει στοιχηματικά το παιχνίδι, προσπερνάμε.

Μέγκα Λεκς - Τσιμπόνα σε καλό άσο του 1,47 αφού οι Κροάτες παραπαίνουν φέτος και δεν φάινεται να έχουν τύχη στη διοργάνωση.

Βενέτσια - Καρσίγιακα με τους Ιταλούς να συνέρχονται σταδιακά, αλλά ακόμα να μην είναι έτοιμοι και τους Τούρκους να έχουν κατεβάσει φέτος τον πήχη των προσδοκιών, μαζί με το μπάτζετ τους. Σωστός ο άσος στο 1,57, παίζεται.

Λε Μαν - Χιμίκ σε άσο του 1,15 που δεν μας ικανοποιεί ούτε στο χάντικαπ και το αφήνουμε στην ησυχία του.

Φινάλε με την ΑΕΚ που παίζει στο Βέλγιο με την Σαρλερουά που δεν είναι κακή ομάδα, αλλά δεν είναι και για να ανησυχήσει τη σοβαρή ΑΕΚ. Σωστό το 1,11, στο χέρις της και οι 12,5 πόντοι σε τιμή μάλιστα αουτσάιντερ στο 1,91, αλλά δεν πιστεύουμε ότι η ΑΕΚ θα βάλει πάνω από 85,5 πόντους και πάμε στο άντερ με 1,95 απόδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα