Το στοίχημα της Τετάρτης

Μεγάλο κουπόνι σήμερα και πραγματικά καλές περιπτώσεις, τόσο για κυνήγι μεγάλων αποδόσεων, όσο και με ικανοποιητικά στηρίγματα.


Στο Γιούροκαπ, αρχή γίνεται με το Ζενίτ - Χάποελ Ιερουσαλήμ και με απορία στον άσο του 1,36 με τους Ισραηλινούς να έχουν 2/2. Καλοί οι Ρώσοι, μάλλον αποψή θα πάμε αφού και το αναμενόμενο όβερ είναι πολύ ψηλά με 173,5 πόντους.


Το Κούμπαν - Φουενλαμπράδα είναι άσος χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά το 1,11 δεν λέει τίποτα. Μπορεί και χάντικαπ 11,5 πόντων, αλλά το όβερ στους 155,5 και σε τιμή αουτσάιντερ στο 1,95 προκαλεί.


Ουλμ - Χίμκι δεν παίζεται

το διπλό στο 1,57 όσο κι αν οι Ρώσοι υπερτερούν σε πολλά. Το όβερ αντίθετα, στο 166,5 για 1,91 παίζεται.


Μπάγερν - Λιεκταμπέλις άσος του 1,10 αφού οι Λιθουανοί σταδιακά ξεφούσκωσαν. Το χάντικαπ των 12,5 πόντων δεν εμπνέει, πάμε παρακάτω.


Αλμπα - Τσεντεβίτα με αμφότερους να έχουν χάσει τα δύο πρώτα ματς και να καίγονται. Ο άσος του 1,62 είναι ικανοποιητικός, λόγω έδρας και συνολικά σταθερότερης μέχρι τώρα πορείας των Γερμανών.

Στο τσάμπιονς λιγκ, μια στροφή πριν το φινάλε τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και η σημερινή ημέρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη χθεσινή από πλευράς αποδόσεων.


Σάρατοφ - Βενέτσια απρόβλεπτο ματς μεταξύ καλών και αφερέγγυων ομάδων. Οι Ιταλοί είναι ελαφρώς ανώτεροι, υπό αυτή την έννοια το διπλό του 2,25 σε ζητούμενα έχει νόημα. Το όβερ 163,5 στο 1,83 είναι πιο ασφαλές.


Καρσίγιακα - Κιμίκ λογικά είναι άσος για πολλά. Παίζεις την Καρσίγιακα για 16,5 πόντους; Οχι, πολύ περίεργη ομάδα σε στοιχηματική συμπεριφορά.


ΠΑΟΚ - Ολντενμπουργκ σε καλό άσο. Το 1,62 είναι τσιγκούνικο, αλλά άσος. Θα το πάρει το ματς ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί κι ας διακρίνεται για την αστάθειά του.


Νεπτούνας - Βέντσπιλς καλή τιμή το 1,44 για τον άσο και θα τον εμπιστευτούμε δυνατά. Καλύτερη ομάδα οι Λιθουανοί, το θέλουν το ματς, τους ποντάρουμε.


Οραντέα - Κατάγια σε ματς που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί ως της εβδομάδας. Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού, το 2,30 του διπλού είναι άλλη μια πρόκληση, έστω για ζητούμενο και όχι στήριγμα.


Μακάμπι Ρισόν - Λε Μαν και το 2,25-1,62 είναι μια τίμια μοιρασιά. Οι πρωτοπόροι Γάλλοι πείθουν και είναι ανώτεροι. Οι Ισραηλινοί εντός είναι σοβαρή περίπτωση, μπορούν να κοντράρουν, γενικά ντέρμπι που δεν αξίζει πολύ.


Ζιέλονα Γκόρα - Σαρλερουά άσος λέει η λογική, αλλά όχι για 1,17 τους Πολωνούς. Ανάξιο ενασχόλησης, πάμε παρακάτω.


Παρτιζάν - ΑΕΚ και επίσης προκαλεί το 2,35 του διπλού. Τελείως ασταθής και απρόβλεπτη η ΑΕΚ, αλλά την νεανική Παρτιζάν μπορεί να την κααφέρει. Ζητούμενο διπλό και προχωράμε.


Βαρέζε - Ουσάκ ούτε σεντς σε δύο μεγάλες απογοητεύσεις, ήδη αποκλεισμένες και χωρίς κανένα σημείο αναφοράς.


Στρασβούργο - Τσιμόνα τέλος, σε λογικό άσο που δίνει μόλις 1,07 και εφικτό χάντικαπ στους 13,5 πόντους αφού παρότι έχει βελτιωθεί η Τσιμπόνα, οι διαφορές παραμένουν μεγάλες.


Από το Γιούροπ Καπ της ΦΙΜΠΑ τέλος, έχει νόημα να ψάξουμε το διπλό της Φέχερβαρ στο 2,05 και τον άσο της Γκραβελίν στο 1,70.

Keywords
Τυχαία Θέματα