Πρίφτης: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από τους Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, κάνοντας λόγο για έλλειψη πάθους και μαχητικότητας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα απαράδεκτη την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Είδαμε έλλειψη πάθους, ενέργειας, συγκέντρωσης, μάχης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ένα μεγάλο κρίμα. Κλωτσήσαμε την ευκαιρία να είμαστε τρίτοι ή καλύτεροι τέταρτοι, ώστε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Είναι απαράδεκτό να συμβαίνει αυτό. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, έχω ευθύνη, είμαι και εγώ μέλος της ομάδας.

Δυστυχώς έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να είσαι σοβαρός. Να πω ψέματα; Δεν ήμασταν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Άρη.

Για την αντικατάσταση του Μπάκνερ, είπε: «Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα γίνει, γιατί δεν είναι θέμα επιλογής. Υπάρχουν κι άλλα θέματα που πρέπει να σταθμίσουμε για να προβούμε σε μια επιλογή», είπε δίνοντας ξεκάθαρα οικονομική προέκταση.

Ερωτηθείς για την αστοχία της ομάδας του έξω από τη γραμμή των 6,75, απάντησε: «Οι παίκτες των Σκαϊλάινερς έκαναν αλλαγές στην πάσα, και ήταν πολύ σκληροί μέσα στην ρακέτα. Δεν ανταποκριθήκαμε στο σκληρό παιχνίδι. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί, να δώσουμε τη μπάλα μέσα, αλλά δεν το κάναμε. Ήμασταν στατικοί και δεν είχαμε καλά σουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα