Το στοίχημα της Τετάρτης

Η έναρξη της δεύτερης φάσης του Eurocup και το δεύτερο μισό της 11ης αγωνιστικής του τσάμπιονς λιγκ φτιάχνουν σήμερα ένα χορταστικό κουπόνι με πολλά αμφίρροπα ματς και καλές αποδόσεις.

Αρχίζοντας από το Eurocup, έχουμε νέους ομίλους τεσσάρων ομάδων, με έξι ματς για την κάθε μία. Χίμκι - Λιεκταμπέλις σε ξεκάθαρο άσο που δίνει ψίχουλα, 1,04 και πολύ πιθανό όβερ για δύο άκρως επιθετικές ομάδες στο 1,95 του 168,5.

Νίζνι - Ζενίτ είναι καλό ρώσικο ντερμπάκι που με βάση

την εικόνα των δύο ομάδων στην πρώτη φάση δίνει δίκαια φαβορί το διπλό στο 1,47. Το περιμέναμε κάτι παραπάνω, γενικά αμφίρροπο ματς από ομάδες που παίζουν σε τρελούς ρυθμούς και μπορούν να επιβεβαώσουν το όβερ στους 174,5 πόντους στο 1,93.

Λιέτουβος - Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει λογική ο άσος για τους ανεβασμένους Λιθουανούς αλλά σε άσχημη τιμή που είναι το 1,50. Εκεί θα ποντάραμε παρά τις επιφυλάξεις.

Τσεντεβίτα - Βαλένθια αλλο ντέρμπι, δυνατοί φέτος οι Κροάτες, αλλά στο χέρι των Ισπανών η εξέλιξη. Μάλλον λόγω πρεμιέρα βρίσκουμε στo δελεαστικό 1,53 το διπλό και αξίζει τον κόπο.

Ουλμ - Μπάγερν εμφύλιος με την συνολική εικόνα να εμπνέει για το ποντάρισμα των γηπεδούχων στο 1,73. Καλό και το όβερ 163,5 πόντοι στο 1,88.

Αλμπα - Μάλαγα μεγάλο ματς επίσης, αξίζει ένα ποντάρισμα στον άσο σε 2,17 για ζητούμενο. Συνολικά καλύτερο πακέτο οι Ισπανοί, αλλά εκτός χάνουν δύναμη και το Βερολίνο είναι καλή έδρα.

Επόμενος εμφύλιος το Μούθια - Φουενλαμπράδα και παίρνουμε τον άσο του 1,40 αφού έχουν διαφορές οι δύο ομάδες.

Φινάλε με το Γκραν Κανάρια - Κούμπαν λογικό το 1,25 του άσου, αλλά το αποφεύγυμε αφού οι Ρώσοι ανεβαίνουν διαρκώς και φέρνουν καλά αποτελέσματα εσχάτως.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ. Καρσίγιακα- Σάρατοφ μιλάμε για δύο τελείως αφερέγγυες ομάδες. Το 1,26 του άσου είναι αστείο, γενικά δεν είναι ματς για στοίχημα.

Νεπτούνας - Ολντενμπουργκ σε ένα λογικό 1,38 του άσου για τους καλούς και σχετικά αξιόπιστους Λιθουανούς.

Ουσάκ - Ρόσα Ράντομ με το 1,20 του άσου να είναι μικρό, αλλά η πιθανότατη εξέλιξη του αγώνα αφού οι Πολωνοί ξεφούσκωσαν και η ασταθής Ουσάκ λογικά το παίρνει το ματς.

Οραντέα - Λε Μαν χωρίς καμία υποτίμηση των... τίμιων και δυνατών γηπεδούχων, το διπλό έχει πρώτη τύχη και το 1,47 κρίνεται ως μια αξιοπρεπής τιμή.

Μακάμπι Ρισόν - Βενέτσια αξίζει μια κόντρα και πίστη στο 2,15 του διπλού με την υποσημείωση της μεγάλης αστάθειας των Ιταλών που θα μας κάνει νατο ψάξουμε σε ζητούμενο.

Παρτιζάν - Ζολνόκι δεν σπάει ο άσος και γι' αυτό δεν πληρώνει παρά 1,04. Με χάντικαπ 15,5 δεν μπλέκουμε όμως γιατί τα νιάτα των Σέρβων φέρνουν και λάθη και χαλάρωση και απρόβλεπτες αντιδράσεις.Λούντβιγκσμπουργκ - Σαρλερουά επίσης άσος πιθα ότατος, δίνει επίσης λίγα μόλις 1,05, το χάντικαπ των 15,5 πόντων είναι στο χέρι των Γερμανών, αλλά οι Βέλγοι είναι σκληρά καρύδια και καλύτερα να το αποφύγουμε.

Βιλερμπάν - ΠΑΟΚ σαφές φαβορί ο άσος στο 1,26 αν και σε τέτοια τιμή θέλει κουράγιο να κοντράρει τον ΠΑΟΚ που κάνει το ένα απρόβλεπτο μετά το άλλο στη διοργάνωση.

Οστάνδη - Αβελίνο είναι γερό ματσάκι, οι Ιταλοί δίνονται ελαφρύ φαβορί στο 1,85 και θα τους εμπισευτούμε αφού παλεύουν για πλασάρισμα ενώ οι Βέλγοι παλεύουν για το θαύμα της πρόκρισης.

Σάσαρι - ΑΕΚ έχει νόημα η αναζήτηση του διπλού στο 2,55. Η ΑΕΚ έχει πλάκα φέτς σε συμπεριφορές, κάνει διάφορα τρελά, δεν χάνουμε τίποτα να την δοκιμάσουμε σε ένα τέτοιο.

Φινάλε με Βαρέζε - Βέντσπιλς, σωστός ο φαβοριτισμός του διπλού στο 1,57, μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα