Το στοίχημα της Πέμπτης

Μοιάζει... άδειο το σημερινό κουπόνι με μόλις πέντε ματς μετά τον πανζουρλισμό των δύο προηγούμενων ημερών, αλλά με την Ευρωλίγκα δεν πλήττεις ποτέ.


Ούνικς - Ερυθρός Αστέρας σε δίκαιο 1,30 του άσου. Εχουν ρυθμό οι Ρώσοι, έχουν αδυναμίες οι Σέρβοι, μεγάλο φαβορί η Ούνικς και την εμπιστευόμαστε.


Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ σε μεγάλο ματς που το 1,50 του άσου είναι μικρό. Εχει βρει ρυθμό η ομάδα του Μπλατ, αλλά όχι τον ρυθμό που έχουν οι Γερμανοί. Η έδρα ισορροπεί και κανονικά το ματς δεν έχει σημείο πονταρίσματος.


Παναθηναϊκός - Μακάμπι επίσης μικρό το 1,40 για το

σωστό φαβορί του άσου. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ταυτότητα, η Μακάμπι όχι και δύσκολα θα βρει, αλλά έχει μονάδες που... τρομάζουν. Ασο λέει η λογική και ξεπερνάμε τις επιφυλάξεις.


Μιλάνο - Εφές στο 1,60 - 2,40 θα κυνηγήσουμε το διπλό σε ζητούμενα και θα το πάμε πιο δυνατά δίνοντάς του αέρα 5,5 πόντων στο 1,62. Οι Τούρκοι έχουν πάρει φόρα και έχουν μεγαλύτερο τσαμπουκά από το Μιλάνο.


Φινάλε με Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις σε σωστό άσο του 1,15. Η ξεκληρισμένη Μπάρτσα έχει τον τρόπο της, η Ζαλγκίρις σοβαρή αλλά με φτωχό ρόστερ, ίσβς δπλό στους 10,5 πόντους στο 1,87 αφού η Μπάρτσα θέλει και οικονομία δυνάμεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα