Το στοίχημα της Παρασκευής

Η χθεσινή παρένθεση των τριών αγώνων ήταν σύντομη και σήμερα το κουπόνι... μακραίνει, με έντονο φυσικά και το ελληνικό ενδιαφέρον.


Εφές - Μπαρτσελόνα το πρώτο χρονικά ματς, με ρευστή εξέλιξη και το 1,57 του άσου να μην είναι σωστό. Ούτε και για κόντρα είναι, ούτε για σύνολα αφού η Μπαρτσελόνα είναι περίεργη σε συμπεριφορές, γενικά μακριά κι αγαπημένοι.


Παναθηναϊκός - Γαλατά άσος μεν, σε καμία περίπτωση για 1,22 δε. Θα το πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός, θέλαμε καλύτερη τιμή, δεν

αλλάζει όμως την προσέγγιση για την εξέλιξη του αγώνα.


Ολυμπιακός - Ούνικς αντίθετα, το 1,26 είναι πιο μεγάλο από το αναμενόμενο. Καλό στήριγμα της βραδιάς, πιθανότατα και με το χάντικαπ των 7,5 πόντων στο 1,88. Πολύ ανώτερος ο Ολυμπιακός και μέσα στο ΣΕΦ για να απειληθεί.


Μπασκόνια - Ντασρουσάφακα κάτι σαν το Εφές - Μπάρτσα στην προσέγγιση. Δεν έχει από πουθενά να το πιάσεις. Ισως μόνο από το όβερ 160,5 στο 1,87 και τέρμα.


Στη Γερμανία υπάρχει το Μπαϊρόιτ - Γκέτιγκεν με ξεκάθαρο φαοβρί την έδρα στο 1,15 και λογικό και το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,93.


Ντιζόν - Μονακό στη Γαλλία με αποδεκτό το 1,38 του διπλού για τη άλλη κλάση των φιλοξενούμενων.


Σαλόν Ρεμς - Γκραβελίν τέλος, η απόλυτη μοιρασιά όπως και στις αποδόσεις με 1,93 εκατέρωθεν και κανένας λόγος ενασχόλησης μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα