Το στοίχημα της Κυριακής

Ισπανία και Ιταλία μονοπωλούν παραδοσικά το μπασκετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον των Κυριακών κάτι που ισχύει και σήμερα, με πολλά και σημαντικά παιχνίδα.


Εστουδάντες - Φουενλαμπράδα με τους γηπεδούχους να ζουν στο σίριαλ Κουκ και με τις εξελίξεις να μπορεί να τρέξουν κάθε ώρα, γινόμαστε επιφυλακτικοί. Λογικά πάμε σε άσο με το 1,70 να ικανοποιεί, αλλά πριν το ματς θέλει άλλη μια ματιά στις εξελίξεις.


Μπανταλόνα - Τενερίφη με τους φιλοξενούμενους να εντυπωσιάζουν μέχρι σήμερα, αλλά το συγκεκριμένο

ματς να κρίνεται προς αποφυγή. Ντέρμπι απρόβλεπτο με ελαφρό φαβορί το διπλό στο 1,80 αλλά καλύτερα να πάμε για άλλα.


Μπέτις - Σαραγόσα είναι ένας ωραίος άσος του 1,62. Οι Σεβιγιάνοι πάντα στην έδρα στηρίζονται και κάτι τέτοια ματς τα παίρνουν, με την τιμή να θεωρείται αποδεκτή.


Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα δεν είναι ακόμα να την ακουμπάς σε τιμές φαβορί του 1,40. Εχει προβλήματα, δυσκολεύεται να τα λύνει, ίσως πάμε και πάλι σε ένα χαμηλό της σκο0ρ με άντερ στους 154,5 πόντους.


Ρεάλ - Μούρθια σε άνετο άσο που δίνει μόλις 1,06, το χάντικαπ των 15,5 πόντων είναι απολύτως εφικτό, το όβερ στους 170,5 επίσης ποντάρεται στο 1,90 για τη Ρεάλ που πάει τα παιχνίδια της κοντά στους 100 πόντους.


Μανρέσα - Ομπραντόιρο δεν βρίσκουμε λόγο να παιχτεί ο άσος του 1,53 και γενικά να παιχτεί κάτι σε ένα ματς μεταξύ αφερέγγυων ομάδων.


Φινάλε με Μπασκόνια - Ανδόρα σε λογικό άσο του 1,13 και οριακό χάντικαπ στους 11,5 πόντους, ίσως με καλύτερη λύση το όβερ στους 166,5 πόντους.


Η Ιταλία αρχίζει με το μεσημεριανό Καντού - Πέζαρο όπου περιμέναμε κάτι παραπάνω στον άσο του 1,36. Κακή τιμή σε πιθανό σημείο, ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.


Βανόλι - Καζέρτα θα αφήσουμε στο πλάι τα σημεία και θα πάμε στο όβερ στους 153,5 πόντους με την δελεαστική απόδοση του 1,90.


Μπρίντιζι - Εμίλια σε μεγάλο ντέρμπι, με ελαφρώς καλύτερους τους φιλοξενούμενους αλλά πολύ σκληρή την έδρα, το διπλό του 1,75 είβαι ένα καλό ζητούμενο, σίγουρα με ρίσκο και όχι για στήριγμα.


Βενέτσια - Τρέντο με άξια εμπιστοσύνης την γηπεδούχο, παρότι θα την περιμέναμε σε κάτι παραπάνω από το 1,33. Ασος πάντως, χωρίς δεύτερες σκέψεις.


Μιλάνο - Βαρέζε στο βραδινό παιχνίδι με μικρό άσο του 1,07 και χάντικαπ στους 13,5 πόντους απολύτως εφικτό σε τιμές αουτσάιντερ 1,93 αλλά και καλό όβερ στους 161,5 για δυο επιθετικές ομάδες.

Πάμε στη Γερμανία με το τελευταίο μέρος της αγωνιστικής και αρχή με το ντέρμπι ονομάτων της Μπάγερν με την Αλμπα. Παίρνουμε αδίστακτα τον άσο του 1,20 για την καλή Μπάγερν του Τζόρτζεβιτς και τον στηρίζουμε δυνατά.


Φρανκφούρτη - Ουλμ σε φαβορί διπλό του 1,67 που όμως εμείς παραδοσιακά θα πάμε σε όβερ αγώνα που εμπλέκεται η Ουλμ κι ας μας... την έκανε μεσοβδόμαδα στο Γιούροκαπ μένοντας χαμηλά σε μια από τις σπάνιες φορές πο της συμβαίνει αυτό. Οβερ 157,5 λοιπόν στο καλό 1,87.


Λούντβιγκσμπουργκ - Ράστα Φέστα σε μικρό άσο του 1,13 και πιθανό χάντικαπ στους 12,5 πόντους. Απλά πιθανά όμως δεν μας απασχολούν όταν είναι μεγάλο το κουπόνι, οπότε προσπερνάμε.


Μπρεμερχάβεν - Μπαμπεργκ σε άλλη μια νίκη για τους πρωταθλητές με ζητούμενο το χάντικαπ το οποίο ορίζεται στους 17,5 πόντου και μάλλον το αποφεύγουμε αφού άρχισαν τα συνεχόμενα δύσκολα και με Ευωλίγκα και δεν είναι απαραίτητο ότι θα ζορίζεται στο πρωτάθλημα η Μπάμπεργκ.


Η παραδοσιακά απρόβλεπτη Τουρκία έχει κάποια σημεία άξια ενδιαφέροντος. Αδιαφορώντας για το Μπαλικεσίρ - Μπουγιουκ και το διπλό του 1,44, περνάμε στο Τόφας - Γαλατά όπου εκεί το διπλό είναι μεν λίγο χαμηλότερα, στο 1,38 αλλά είναι πολύ πιο... στέρεο. Υποσημείωση ότι η Γαλατά ακόμα δεν είναι έτοιμη, αλλά έστω κι έτσι δεν βλέπουμε να την πατάει.


Τα ίδια ισχύουν για τον φιλοξενούμενο και στο ματς Μπάνβιτ - Νταρουσάφακα. Εδώ το διπλό είναι πιο μεγάλο, στο 1,44 επειδή είναι πιο σιχυρή η γηπεδούχους, αλλά θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Μπλατ.

Δύο παιχνίδι με ξεκάθαρα φαβορί έχει το σημερινό πρόγραμμα στη Γαλλία. Σαλόν - Νανσί με τον άσο του 1,22 να μην ικανοποιεί και περισσότερο να στρέφει την προσοχή μας στο διπλό με χάντικαπ 8,5 πόντοων στο 1,88 να μοιάζει με μια καλή προοπτική.


Το Μονακό - Τουλόν είναι ένας εύκολος άσος του 1,07 και με πολύ πιθανό το χάντικαπ των 13,5 πόντων ώστα να μας δώσει έναν καλοπληρωμένο άσοτου 1,88.

Keywords
Τυχαία Θέματα