Το «παρκέ» σε Λευκό Οίκο και Κούβα και τα... απόκρυφα του Ντιρκ!

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, είναι γνωστός οπαδός του μπάσκετμπολ. Μπορεί να μην προέβλεψε σωστά τον νικητή του φετινού NCAA, καθώς περίμενε θρίαμβο του Κεντάκι, αλλά τον τίτλο σήκωσε το Ντιούκ και ο εμβληματικός τεχνικός του, Μάικ Σιζέφσκι, όμως το άθλημα το λατρεύει και το γνωρίζει. Και θέλει και συνεχώς να μαθαίνει και περισσότερα. Ο «πλανητάρχης» υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τους Τζον Ουόλ, Πολ Πιρς και Μπράντλεϊ Μπιλ των τοπικών Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στο πλαίσιο του ετήσιου αθλητικού φεστιβάλ Easter

EggRoll, για το Πάσχα, στο οποίο φιλοξενεί στην οικία του διάσημους αθλητές, ώστε να δίνουν συμβουλές σε μικρά παιδιά που δίνουν το παρών! Μαζί τους ήταν, για το τένις, και το Νο5 της παγκόσμιας κατάτακης στα κορτ, Καρολίν Βοσνιάκι.

Το ΝΒΑ, πάντως, δεν πήγε μόνο στην πρωτεύουσα. Αλλά το τριήμερο 23-25/4 θα βρεθεί και στην Κούβα! Η -από τον περασμένο Δεκέμβριο- «διαταγή» του Ομπάμα για αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των ΗΠΑ με την Κούβα έπειτα από 54 χρόνια, θα φτάσει ως την πορτοκαλί μπάλα. Η Αμερικανική Λίγκα θα γίνει η πρώτη των Η.Π.Α. που θα επισκεφθεί την Κούβα, με την διοργάνωση του καμπ «Basketball Without Borders» για παιδιά. Έχοντας στην αποστολή τον προ μίας ημέρας εκλεγμένο στο Hall Of Fame, Ντικέμπε Μουτόμπο, τον Στιβ Νας, που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση, την άλλοτε παίκτρια του WNBA, Τίχα Πενιτσέιρο και τους προπονητές των Γιούτα Τζαζ και Ορλάντο Μάτζικ, Κουίν Σνάιντερ και Τζέιμς Μπορέγκο, αντίστοιχα.

Οι παράγοντες του ΝΒΑ έχουν λάβει ιδιαιτέρως σοβαρά τα καμπ στο εξωτερικό, σε αντίθεση με τον Ντιρκ Νοβίτσκι, που ενώ σαφώς και λατρεύει να έχει τον ρόλο του πρεσβευτή της Λίγκας στην πατρίδα του και γενικότερα στο εξωτερικό, αποφάσισε να πάρει πιο χαλαρά μία τελευταία «περιπέτειά» του. Ο Γερμανός σταρ του Ντάλας δέχθηκε ένα χτύπημα στα γεννητικά όργανα στην πρόσφατη ήττα από τους πρωτοπόρους Ουόριορς, από τον Σον Λίβινγκστον. Ο αναπληρωματικός γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ τιμωρήθηκε με έναν αγώνα αποκλεισμό γιατί έπιασε τον αντίπαλό του από τα... απόκρυφά του, αλλά από αυτό βγήκε και μία «ροζ» είδηση. Ο ίδιος ο Νοβίτσκι ρωτήθηκε για το θέμα σε εκδήλωση για τους κατόχους διαρκείας των Μαβς και αποκάλυψε ότι «ο Λίβινγκστον μου είπε αμέσως μετά πως έχω εντυπωσιακά προσόντα για λευκό!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα