Πάει για play - offs ο Σπανούλης...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μ. Παρασκευή την Νίζνι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ-16, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς και για τις δύο ομάδες. Ο λόγος φυσικά, είναι ότι η Ελληνική ομάδα είναι τρίτη στον όμιλο της ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής ενώ, η Ρωσική ομάδα δεν έχει ελπίδες για πρόκριση.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, εστιάζεται στο μέτωπο των τραυματιών του Ολυμπιακού,

με τον Βασίλη Σπανούλη να συγκεντρώνει, όπως είναι λογικό, την μεγαλύτερη προσοχή. Ο αρχηγός και ηγέτης των "ερυθρολεύκων" αισθάνεται πολύ καλύτερα με τους πόνους να έχουν υποχωρήσει αισθητά στο γόνατο του αλλά ακόμα δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να έχει τον παίκτη 100% έτοιμο για την σειρά των play - offs (λογικά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα) και για αυτό δεν προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή του στον αγώνα με την Νίζνι.

Έτσι, η επάνοδος του "Kill - Bill" στην αγωνιστική δράση αναβάλλεται για μια εβδόμαδα, εφόσον όλα πάνε καλά και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει μετά την πολυήμερη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα