Το έχει ξανακάνει…

Και τώρα Σιένα! Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με αντίπαλο την Ιταλική ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο κλειστό του ΣΕΦ και παράλληλα να "σκαρφαλώσουν" στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, προκειμένου να έχουν καλύτερη κλήρωση στη συνέχεια.

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα την αγωνιστική που μας πέρασε στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας… προσγείωσε ανώμαλα

τους Πρωταθλητές Ευρώπης που μετρούσαν μια σειρά νικών, ωστόσο τώρα είναι και πάλι με την… πλάτη στον τοίχο, όπως ήταν όταν είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ από τη Σιένα και πήγε και νίκησε μέσα στο Ισραήλ τη Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει, δηλαδή μετά από ήττα στην έδρα του, έχει πάει στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς και έχει κερδίσει και αυτό θέλει να κάνει και τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Μπορεί να το κάνει, αυτός είναι ο στόχος και όλοι οι παίκτες έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα και δεν θέλει να σκεφτεί το παραμικρό ενδεχόμενο ήττας, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Πειραιά θα αναγκαστεί να κοιτάξει στη συνέχεια για την 3η ή την 4η θέση του ομίλου. Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του, ενώ και ο Ντορόν Πέρκινς δείχνει να ενσωματώνεται σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα